Najnovije vesti

ONA JE SVE TO IZAZVALA, NIJE JE ON SILIO NI NA ŠTA! Brat Vladimira Tomovića opleo: Ta ni Edisa ne voli!
Foto: Printscreen RTV Pink

ponovo progovorio o ljubavnom trouglu

ONA JE SVE TO IZAZVALA, NIJE JE ON SILIO NI NA ŠTA! Brat Vladimira Tomovića opleo: Ta ni Edisa ne voli!

Stars
13:38h

Brat Vladimira Tomovića, Vladan, oglasio se pošto je čuo da se Mitrova sa đetićem samo igrala, a da voli čuvenog gospodina Tortu. Njemu se te reči nisu nimal odopale, pa je opleo kao nikada pre. 

"Dragana je lagala. Ona ne voli Edisa, već ono što joj je on pružao. Očigledno je da je njoj prijalo sve ono sa Vladimirom, jer da nije rekla bi mu: 'Stop'. Po njenoj priči ispada da je Vladimir nju silio na nešto, a svedoci smo da je ona njega izazvala one noći koja je sporna. Što se nas tiče, hvala Dragani, jer ona definitivno nije žena za Vladimira", izjavio je on. 

foto: Printscree

Dragana je, navodno, prvo rekla da se samo igrala sa Vladimirom, a onda i da joj je on poslužio da se osveti Edisu, kao i da je Edo jedini čovek kog ona voli. Međutim, ubrzo je pogazila svoje reči pa ponovo završila ispod pokrivača sa Tomovićem.

Dragana je, podsetimo, rekla kako do odnosa nije došlo, bez obzira na glasine.

"Vladimir i ja se nismo nikada pokrivali preko glave. Izraziću se žargonski... Ja sam odbila da imamo intimni odnos. Čovek se pored mene zadovoljavao. 'Vatali smo se, ali ničega nije bilo, ja ga nisam pipnula! Čovek me nije pipnuo! Nismo imali odnos. Tada sam ga nazvala 'zeka-peka', šalili smo se", zaključila je tom prilikom bivša Modelsica. 

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Printscreen Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...