NEPREPOZNATLJIVI! KAKO SU IZGLEDALE ZVEZDE GRANDA NA POČETKU KARIJERE: Prve pare potrošili na silikone i zube
Foto: Kurir, Printscreen

Promena

NEPREPOZNATLJIVI! KAKO SU IZGLEDALE ZVEZDE GRANDA NA POČETKU KARIJERE: Prve pare potrošili na silikone i zube

Stars -

Većina pevača koji su stekli afirmaciju u najpoznatijem muzičkom takmičenju pre nego što su stali pred kamere izgledali su sasvim obično, ni nalik onome kako danas izgledaju

Jedno od najdugotrajnijih muzičkih takmičenja „Zvezde Granda“ od prvog dana emitovanja prikovalo je publiku za male ekrane, i gotovo svako je imao svog favorita!

Tako je i danas, s tim što su sada interesantniji članovi žirija. Mi vam predstavljamo neke od najuspešnijih „proizvoda“ ovog takmičenja i to kako su izgledali kad su se pojavili na audiciji. Dok su neki danas gotovo neprepoznatljivi u odnosu na prvo pojavljivanje u javnosti, drugi se nisu promenili gotovo nimalo.

foto: Kurir, Printscreen

Darko Lazić Trostruko mršaviji

Pobednik „Zvezda Granda“ za 2009. godinu doživeo je najveću transformaciju od svog prvog pojavljivanja. Darko, koji je tada imao samo 15 godina, bio je znatno mršaviji. I garderoba koju je tada nosio bila je dosta skromnija i jednostavnija, s obzirom na to da danas fura brendirane krpice.

foto: Kurir, Printscreen

Ana Sević Sasvim obična devojka

Bivša žena Darka Lazića za „Zvezde Granda“ prijavila se 2010. a osim boje kose, koja je ostala slična kao i danas, gotovo sve je promenila. Ana je na audiciji izgledala kao svaka prosečna devojka. Priznala je da je operaisala grudi i usta, a poradila je i na stajlingu.

foto: Kurir, Printscreen

Katarina Živković Od plavuše do silikonske crnke

Kaća je sa samo 14 godina odlučila da stane pred Sašu Popovića i pokaže zašto baš ona treba da bude zvezda „Granda“. Duga plava kosa, starinski džemper, tanka usta bile su odlike Katarininog izgleda. Danas ima dosta lepšu i negovaniju kosu, istetovirane obrve, silikone u grudima, ali i mnogo bolji stil.

foto: Kurir, Printscreen

Milica Todorović Od devojčurka do atraktivne devojke

Te 2013. godine Milica je bila simpatična trinaestogodišnja devojčica koja nije ni slutila da joj predstoji veliki uspeh. Ona je tada izgledala dosta ozbiljno i uplašeno, ali i neprepoznatljivo, što je i logično jer je tada bila dete. Osim frizure i boje kose koju je promenila, Todorovićeva je u međuvremenu varirala u kilaži, pa je prošle godine imala problem s viškom kilograma, koje je u međuvremenu uspela da izgubi.

foto: Kurir, Printscreen

Tanja Savić Od dečačke frizure do zrele žene

Sa 18 godina devojčica kratke crne kose izašla je pred Popovića i samouvereno rekla: „Školu sam odavno završila, pevam već neko vreme i mogla bih da se posvetim profesionalno tome“. Tako je i bilo. Savićeva je vrlo brzo stigla u sam estradni vrh, gde se ipak nije dugo zadržala nakon udaje i rođenja dece. U međuvremenu je dosta promenila lični opis. Ugradila je silikone u usne i grudi, a boju i dužinu kose često je menjala.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja