MUŽA SU JOJ UBILI NA AVALI Družila se sa ekipom iz VIDIMO SE U ČITULJI, pa se udala za fudbalera i izgleda kao BOMBA u 5. deceniji
Foto: Printscreen/YT

uživa u životu

MUŽA SU JOJ UBILI NA AVALI Družila se sa ekipom iz VIDIMO SE U ČITULJI, pa se udala za fudbalera i izgleda kao BOMBA u 5. deceniji

Stars -

Sonja Lazetić udata je za fudbalera Nikolu Lazetića, a javnosti je postala poznata kao ulozi u filmu o kriminalcima "Vidimo se u čitulji".

foto: Printskrin

Ona je tada imala 15 godina, bila ofarbana u plavo i pričala je o životu na visokoj nozi i tome kako želi da postane poznati fotomodel. Sonja iz braka sa kontroverznim biznismenom Goranom Marićem Maretom, koji je ubijen godina na Avali, ima dve ćerke i sina.

? @g_hairandmakeup

Објава коју дели Sonja Maki Maric Lazetic ? (@makilazetic) дана

Sonja se danas se bavi ugostiteljstvom, ima četvoro dece.

Sonja je poznata po "ulozi" u filmu "Vidimo se u čitulji" čiji su akteri bili muškarci koji su vladali podzemljem 90-ih godina, poput Željka Ražnatovića Arkana, Kristijana Golubovića, Kneleta, Mihajla Divca, Baneta Grebenarevića i Gorana Vukovića.

Tada 15-godišnja Sonja je imala veoma provokativan izgled, ali i ponašanje netipično za jednu tinejdžerku.

Sonja Lazetić danas živi na visokoj nozi i vlasnica je jednog poznatog prestoničkog restorana, a pored toga posvećena je braku sa bivšim fudbalerom i deci koja su njeno najveće bogatstvo.

Do 24. godine ona je rodila troje dece, ćerke Nikolinu i Elenu i sina Andreja, koje je dobila iz prvog braka sa pokojnim suprugom Goranom Marićem Maretom, a brak sa Nikolom doneo je u njen život još jednog dečaka, Nikolinog sina Luku, kojem je Sonja kao druga mama.

- Volim da kažem da je 'Luka jedino moje dete oko čijeg porođaja se nisam namučila'. Koliko voliš partnera, toliko voliš i njegovu decu. Moj Andreja je napisao sastav u kojem ima rečenica: "Kad je Luka ušao u moj život, dobio sam brata kog sam najviše želeo". Kad je kuća puna ljubavi, sve ostalo funkcioniše bez problema - rekla je jednom prilikom Sonja koja svojim izgledom podiže prašinu gde god se pojavi.

Sonja Lazetić
foto: Printscreen/Instagram

Žena Nikole Lazetića kad god postavi fotografiju na Instagramu izazove brojne pozitivne reakcije, a to je slučaj i ovog puta kada je na "Instagram" nalogu njene ćerke osvanula i oduševila mnoge odličnim izgledom i u petoj deceniji.

Tajna Sonjinog besprekornog izgleda krije se u njenim redovnim i dobro čuvanim rutinama, ali komplimenti na račun njene linije dodatno dobijaju na težini kada se uzme u obzir da je rodila troje dece, što se na njenu figuru očlito nimalo nije odrazilo.

Kurir.rs/Story

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja