SONJA NE ISPUŠTA ČAŠICU IZ RUKE: Dizajnerka slavila veliki jubilej! Nazdravljala šampanjcem, a sve je bilo u JENOM ZNAKU
Foto: Damir Dervišagić

Jubilej

SONJA NE ISPUŠTA ČAŠICU IZ RUKE: Dizajnerka slavila veliki jubilej! Nazdravljala šampanjcem, a sve je bilo u JENOM ZNAKU

Stars -

Jedinstvena Bivša supruga Ace Lukasa priredila koktel u svom lokalu povodom 20 godina uspešnog brenda „Sonja fešn stajl“

Sonja Vuksanović se, otkako se razvela od Ace Lukasa, maksimalno posvetila ćerkama Sofiji i Viktoriji, kao i svom poslu, koji cveta.

Ona je u utorak veče u svom novom lokalu u novobeogradskom kompleksu Vest 65 upriličila koktel povodom 20 godina uspešnog modnog brenda „Sonja fešn stajl“. Da se godinama ističe po posebnom stilu, dokazala je upravo svojim šljaštećim stajlingom. Tokom celog dana pristizale su joj čestitke za godišnjicu od raznih mušterija, prijateljica i saradnica, pa je u to ime Sonja nazdravila šampanjcem. U jednom trenutku Lukasova bivša supruga poželela je dobrodošlicu prisutnima, podigla čašu i popila.

- Hvala vam što se mi ulepšali dan, posao i život. Uživam u svom poslu punih 20 godina i nadam se da će i ubuduće ostati tako. Večeras ipak ne želim da pričam o modi, već mi je cilj da uživamo i dobro se zabavimo - poručila je Sonja i nazdravila.

foto: Damir Dervišagić

Dekoracija lokala napravljena je u novogodišnjem duhu, pa su u svakom delu bile čokoladice, bombone i šampanjići s njenim logom.

Sonja je nakon koktela izvela prijateljice u jedan prestonički restoran, gde ih je počastila i proslavila svoj poslovni uspeh.

M. Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track