ANABELA KONAČNO PROGOVORILA O RASKIDU LUNE I MARKA! Nije Miljkovića mogla na oči, a sad sve rekla u jednoj rečenici! ŠOK
Foto: Printscreen/Instagram

Iznenađenje

ANABELA KONAČNO PROGOVORILA O RASKIDU LUNE I MARKA! Nije Miljkovića mogla na oči, a sad sve rekla u jednoj rečenici! ŠOK

Stars -

Raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića iznenadio je celu javnost, a mnogi su očekivali komentar Anabele Atijas na celu ovu priču.

Podsetimo, ona je u više navrata otvoreno govorila o tome da njenu ćerku tek čeka mnoštvo veza i ljubavi pre nego što se skrasi pored nekog muškarca za sva vremena, iz čega se dalo naslutiti da je uverena da Marko nije "onaj pravi".

Anabela nije bila raspoložena da mnogo govori o tome, iako je prethodno iscrpno pričala o bivšem suprugu Andreju Atijasu i njegovoj rehabilitaciji.

Naime, na naše pitanje o tome da li je Luna jaka i kada ostane sama sa njom u njihova četiri zida kao što deluje pred kamerama, pevačica je odgovorila:

"Preponosna sam na sve kako se bori u životu i čvrsto gazi ka uspehu. To je sve", izjavila je Anabela, ne želeći da napravi istu grešku kao kada je podrobno komentarisala sve promene u emotivnoj vezi Đoganijeve i Slobe Radanovića.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Puls/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track