SKANDALI SU JE PROSLAVILI, IMALA DEVOJKU, BILA U RIJALITIJU: Hana sada zarađuje BRDO PARA na OVAJ način!
Foto: Printscreen/Instagram

POSTALA ZVEZDA INSTAGRAMA

SKANDALI SU JE PROSLAVILI, IMALA DEVOJKU, BILA U RIJALITIJU: Hana sada zarađuje BRDO PARA na OVAJ način!

Stars -

Hana Hadžiavdagić Tabaković postala je poznata zbog burnog života, ali je tako i zaradila.

Naime, Hana je završila Fakultet političkih nauka u Sarajevu, a u medije je dospela tako što je jedna hrvatska televizija snimila prilog o njoj koji je podigao prašinu u medijima, a zahvaljujući burnom životu postala je i prava Instagram zvezda.

Rešila je da je javnost upozna u pravom svetlu, pa je 2008. godine učestvovala rijaliti emisiji "Farma". Hana je na "Farmi" izdržala 11 sedmica i kako sama kaže, izašla je bogatija za jedno novo iskustvo. Imala je burnu prošlost, neretno je viđana po klubovima i splavovima, a neko vreme je i sama organizovala žurke vikendima na kojima su viđene brojne javne ličnosti.

Zbog provokativnih izjava povezivali su je i sa poznatim devojkama u regionu, a ona je sve iznenadila kada je priznala da je šest meseci bila u vezi sa pripadnicom lepšeg pola.

"Imala sam devojku. Bile smo u vezi šest meseci. Nekad sam bila biseksualka. Kad si mlad sve treba probati. Sad sam našla muža koji mi po svemu odgovara", rekla je Hana medijima svojevremeno.

Inače, Hana ima preko 450.000 pratilaca na Instagramu, a tokom gostovanja u emisiji Ognjen Amidžić ju je pitao kako funkcioniše taj biznis.

"Koliko para mi nudiš za fotografiju?", pitala je Hana.

"300 evra", rekao je Ognjen.

"Dobro, onda neka bude ta cifra, samo zato što si mi drug, pa dobijaš popust", rekla je bosanska novinarka.

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja