IŠLA SAM KROZ SELO I NA SAV GLAS VRIŠTALA I PLAKALA Čim sam sahranila muža, izbacili su me sa sinom (3) na ulicu!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

TUGA

IŠLA SAM KROZ SELO I NA SAV GLAS VRIŠTALA I PLAKALA Čim sam sahranila muža, izbacili su me sa sinom (3) na ulicu!

Stars -

Stoja Novaković jedna je od najangažovanijih folk pevačica, međutim, život prema njoj nije uvek bio blag. Ona je prvi put progovorila o detaljima iz perioda kada je njen pokojni suprug, sa kojim ima sina Milana, tragično nastradao i iznela u javnost detalje svoje životne priče.

Stojina drama počinje u selu Perlez, kada se sa samo 16 godina udala da bi već sa 19 ostala bez supruga.

"Idilia je trajala sve do trenutka kada se nesreća dogodila, a onda je sve krenulo naopako, mislila sam da neću preživeti", započinje Stoja svoju priču.

foto: Printscreen/Instagram

"Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kog sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17, i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako", ispričala je pevačica.

"Porodica mog supruga me nikada nije volela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega", otkrila je Stoja svojevremeno.

Stoja je imala samo 19 godina kada je njen prvi suprug poginuo, a njegova smrt je još pod velom misterije.

Roditelji se nisu slagali sa njenom preranom udajom, pa nije mogla da se vrati kući.

"Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno, morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede", završila je Stoja.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track