BIO JE SA OBE SVOJE PEVAČICE, A ONDA JE SVE EKSPLODIRALO! Jedna je sad sa bivšim košarkašem, a druga radi na FAKULTETU!
Foto: Printscreen/YT

Ne može ljubav i posao

BIO JE SA OBE SVOJE PEVAČICE, A ONDA JE SVE EKSPLODIRALO! Jedna je sad sa bivšim košarkašem, a druga radi na FAKULTETU!

Stars -

Dve pevačice napustile su grupu "Mobi Dik" koja je devedesetih godina imala veliku popularnost, a pevač Srđan Čolić podigao je veliku prašinu kada je pričao da je imao “nešto više“ i sa jednom i sa drugom.

foto: Printscreen/Premijera

Grupa “Mobi Dik“ bila je jedna od najpopularnijih devedesetih godina, a fanovi su se i te kako razočarali kada se bend ugasio. Dve pevačice - Ana Stanić koja je bila prva i Aleksandra Perović koja je došla nakon što je Ana napustila grupu, napustile su bend.

foto: Printskrin

Po izlasku iz grupe obe su započele solo karijeru, a frontmen Srđan Čolić zamerio im se kada je rekao da je sa obe imao nešto više od poslovnog odnosa.

Poznate su i glasine da su on i Aleksandra za potrebe spota za pesmu “Ljubomoran” zaista imali odnos pred kamerama, ali te spekulacije nikada nisu potvrđene.

foto: Printscreen/YT

Ana Stanić je i dalje na muzičkoj sceni, a od 2010. je u braku biznismenom Momčilom Lavrnićem, nekadašnjim košarkašem, sa kojim ima sina Vuka.

foto: Printscreen/Instagram

A Aleksandra Perović je po napuštanju grupe nastavila solo karijeru, a zatim je bila i učesnik u “Survivoru”. Sa dugogodišnjim partnerom Bobanom Jablanom dobila je sina Pavla, nakon čega je promenila profesiju.

Aleksandra sada predaje menadžment u sportu na jednom privatnom fakultetu, a sa estrade se, na neki način, povukla kada je postala majka.

foto: Story Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track