JOVANA TIPŠIN PROGOVORILA O TEŠKOM ŽIVOTNOM PERIODU! Takve stvari mi samo daju vetar u LEĐA!
Foto: Dragana Udovičić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

JOVANA TIPŠIN PROGOVORILA O TEŠKOM ŽIVOTNOM PERIODU! Takve stvari mi samo daju vetar u LEĐA!

Stars -

Jovana Tipšin istakla je da smatra da je sada daleko drugačija i zrelija žena nego što je bila. Ona tvrdi da čovek uvek treba da ide samo napred, šta god da je u pitanju, a otkako je naučila dobro da balansira - sebi je mnoge želje uspela da ispuni.

"Pa, uvek možemo bolje (smeh) Tipičan Jarac, je l'... Naravno, težim ka boljem. Mi smo sad drugačiji, ja sam druga Jovana. Nisam više ona od pre 25 godina, kao klinka, maloletna. Sad sam nekako odrasla osoba, koja zna šta hoće, šta neće u životu i, s kim treba i kako treba i šta treba. Tako da... rad na sebi. Važno mi je da imam svoj put u životu", rekla je ona, a kada su je upitali šta se promenilo kod nje, objasnila je:

"Zrela (sam), drugačija, surovi profesionalac. Umem da balansiram, da razumem i pozitivnu i negativnu situaciju. Nekako... bavim se sobom. Ja svima želim sreću, ako mogu ja ću da pomognem, ako ne mogu - ništa neću da odbažem, zaista, nikad i nikome. Imam svoj cilj, svoj fokus i stižem do njega ako Bog da."

Loša iskustva uvek su joj, kaže, bila vetar u leđa.

"Život se sastoji i od lepih i od ružnih stvari, a te ružne stvari me guraju napred, one su mi vetar u leđa. Šta god da je, padneš pa ustaneš. Treba čovek da ide dalje,m šta god da je, zdravlje, posao, ljubav, treba sa optimizmom da gledamo budućnost i živimo uvek u sadašnjem trenutku. Mi smo kreatori našeg života! Ja sam u poslednje vreme baš dobar kreator. Sve što sam poželela, pomislila, ostvarilo mi se."

Na estradi, smatra, da kao i svuda - nema pravih prijateljskih odnosa.

"Pa, nema nigde, tako i na estradi. Zavisi od osobe do osobe. Privatno, ja se družim sa drugim profilom ljudi. Nisu sa estrade. Sa kolegama se poštujem, izljubimo se, zajedno radimo, putujemo... A privatno, totalno drugi posao. Ne volim privatno da pričam o poslu, pričamo neštoi deseto, totlano", zaključila je Jovana.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track