najvažnija Podrška

GLUMAC IMAO NAJLEPŠE DRUŠTVO: Biković izveo majku na premijeru!

Stars -

Publika u Srbiji konačno može da pogleda ruski film „Sluga“, u kom Miloš Biković igra glavnu ulogu, a njegova porodica došla je na premijeru da ga podrži i s njim proslavi još jedan uspeh.

Nakon raskida s manekenkom Barbarom Tatalović, glumac radi punom parom i ne žuri u novu vezu. Na premijeri u „Ušću“ on nije skidao osmeh s lica pozdravljajući goste i kolege Viktora Savića, Ivana Bosiljčića i Miodraga Radonjića. - Sala puna prijatelja, porodice i dragih ljudi za mene je najlepši novogodišnji poklon. Hvala što ste došli, a niste znali kakav je film. Izvinjavam se što je premijera kasnila zbog mene - rekao je Biković na poklonu.

Nakon projekcije Miloš se nije odvajao od rođenog brata Mihaila i majke Marije. Mama ga je čekala više od pola sata da krenu kući. - Kasno je. Oni ne znaju da on sutra u šest sati ima snimanje filma. Ima strpljenja za svako dete - rekla je gospođa Biković.

I dok smo glumčevog brata, igumana Mihaila Bikovića, iako retko, do sada ipak imali priliku da vidimo u javnosti, s Miloševom majkom to nije bio slučaj.

Kurir.rs/ LJ. R. Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Ljubomir Radanov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track