OGLASIO SE JANJUŠEV MLAĐI BRAT! O aferi sa Šopićevom i te kako je imao šta da kaže: On tamo sada PLAĆA SVOJE GREŠKE?!
Foto: Printscreen/Ami Dži

ZAINTRIGIRAO

OGLASIO SE JANJUŠEV MLAĐI BRAT! O aferi sa Šopićevom i te kako je imao šta da kaže: On tamo sada PLAĆA SVOJE GREŠKE?!

Stars -

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš ogromnu pažnju javnosti skrenuo je na sebe pošto se pojavila sumnja da je prevario suprugu Enu sa Ivanom Šopić. Takođe, mnogi su se odmah prisetili njegovog bega iz rijalitija, koji se navodno dogodio zbog Ane Korać, sa kojom je takođe imao prisniji odnos tokom tadašnjeg učešća.

Njegova porodica do sada se nije javno oglašavala, sve do sada, kada je njegov mlađi brat Mihailo rešio da otkrije svoje mišljenje na aktuelne teme.

Narod je zavoleo tvog brata zbog njegovog smisla za humor, kao i zbog toga što je pravi boem i veseljak na žurkama. Da li je takav i privatno?

"Privatno je njegov humor mnogo izraženiji. Oduvek je boem i mislim da se to nikada neće promeniti, takvog ga ljudi vole, a pre svega i on sam sebe."

Marko je poslednjih dana potišten zbog napada zadrugara, čak mu je nekoliko puta palo na um i da pobegne. Da li misliš da će se vratiti u normalu ili će se ponoviti situacija iz "Zadruge 1"?

"Nadam se da je ovaj put naučio igru, zna gde je ušao i zbog čega. Vratiće se, samo je naišao težak period, koji naiđe svima."

Iako su sklopili "rijaliti kumstvo", Miljana i Janjuš su u jednom trenutku zaratili zbog uvreda koje su pale, a koje on nije želeo da oprosti Kulićevoj. Odnos im se jedno vreme unormalio, a ovih dana trpi sve žešće napade i od Miljane, kao i od njene majke Marije.

Kako gledaš na te odnose i hoće li moći da zakopaju ratne sekire?

"Kulićke su priča za sebe. Koliko sam video, shvatile su rijaliti kao način života, a odluka da li će biti uz nekoga ili ne, zavisi od njihove lične koristi. Marko je to prijateljstvo na početku olako prihvatio, pa sada plaća svoje greške."

Da li misliš da se Ivana Šopić zaljubila u tvog brata?

"Marka žene vole, a on voli da je u ženskom društvu i simpatije se lako rode. Ali 'zaljubila' je velika reč, to ne mislim."

Marko je više puta isticao da je jedina žena koju voli njegova supruga Ena, a sve češće trpi napade određenih zadrugara, koji smatraju da će "preći granicu" sa Ivanom.

Kakvo je tvoje mišljenje?

"Moje mišljenje je da granica postoji i da je neće preći. U detalje neću ulaziti, istina je da za njega postoji samo njegova žena."

Bliži se Nova godina, kada Veliki šef omogućava zadrugarima da ih posete njihovi najbliži. Celu Srbiju su pogađali njegovi susreti i razgovori sa ćerkom Krunom.

Da li misliš da će ga njena poseta vratiti u normalu?

"Sigurno da hoće. Kruna mu je najveća sreća, ljubav i snaga. Mislim da će mu preneti dovoljno pozitivne energije i da će mu vratiti osmeh na lice", zaključio je Janjušev brat.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Printscreen Amidži

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja