KAJA I MATEO SU VEĆ NEKOLIKO DANA U BEOGRADU?! Više ne kriju vezu: Provode se gde i kako STIGNU! (FOTO)
Foto: Printskrin/Premijera

otkrivamo

KAJA I MATEO SU VEĆ NEKOLIKO DANA U BEOGRADU?! Više ne kriju vezu: Provode se gde i kako STIGNU! (FOTO)

Stars -

Katarina Ostojić Kaja navodno je krila vezu sa fudbalerom Mateom Pavlovićem jer isprva nije bila sigurna da će opstati. Takođe, relativno skoro stavila je tačku na brak sa Džuniorom Džekom, pa je navodno bila rešila da se primiri i ne pravi nikakve nagle korake javno.

Ipak, Pavlović, koji živi u Parizu, načisto je odlepio za atraktivnom pevačicom, a koliko se vole svedoči činjenica da se ona iz Brisela preselila u Francusku! Pošto se uverila da je ljubav između nje i fudbalera dovoljno jaka, pevačica je navodno odlučila da ga dovede u Srbiju i upozna sa prijateljima i mamom.

"Katarina u početku nije bila sigurna da će veza sa Mateom opstati, pa zbog toga nije želela da govori u medijima o svom odnosu. Ljubomorno je čuvala za sebe njihovu vezu, ali sada, kada je sigurna da će on čovek za ceo život, odlučila je da ga dovede u Beograd i upozna sa prijateljima i porodicom", kaže izvor blizak pevačici.

"Njih dvoje su već nekoliko dana u Beogradu, a Kaja se potrudila da bude dobra domaćica svom dečku, pa ga svuda vodi i trudi se da mu pokaže najlepše delove grada. Naravno, svake večeri se provode po restoranima, a baš u petak veče bili su gosti kod manekena Baneta Jankovića u klubu čiji je on suvlasnik", otkrio je izvor blizak pevačici i dodao da su njeni prijatelji i porodica oduševljeni "novopečenim zetom."

foto: Printscreen/Instagram

Katarina je, inače, teško podnela medijske napise da je varala Džuniora Džeka s hrvatskim fudbalerom, pa je nakon takvim tvrdnji pre nekoliko meseci, oštro demantovala ove navode.

"Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav među nama prestala. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba niti nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu, a veoma me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i s dostojanstvenim krajem. Sada bih volela da nastavim sa normalnim životom i vratim se na muziku", poručila je ona tada putem društvenih mreža.

foto: Damir Dervišagić

Inače, njen bivši muž istakao je za srpske medije da mu brak sa pevačicom nije bio savršen, te da je i to jedan od razloga njihovog razvoda:

"Ona nije žena sa kojom želim da provedem život i da, trebalo mi je nekoliko godina da bih to shvatio. Mi već dva meseca nismo fizički zajedno, a mentalno već godinama", istakao je on i dodao da su se razveli zbog nerazumevanja.

foto: printScreen jutjub

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen Premijera

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja