Najnovije vesti

ZAKLEO SAM SE DA JOJ IME NEĆU SPOMINJATI: Andrej Atijas priznao da se PROPIO zbog jedne ŽENE, a sve je uticalo na RAZVOD
Foto: Damir Dervišagić

CELA ISTINA

ZAKLEO SAM SE DA JOJ IME NEĆU SPOMINJATI: Andrej Atijas priznao da se PROPIO zbog jedne ŽENE, a sve je uticalo na RAZVOD

Stars

Andrej Atijas nedavno je napustio kliniku za odvikavanje od pića i priznao sve o problemu sa kojim se borio.

Atijas kaže da je problem sa pićem uticao na njegov razvod, ali to nije glavni razlog. On dodaje da je pio kad god bi nastao neki problem.

foto: Printscreen/Paparazzo lov

"U tom pijanstvu uradio bih nešto deset puta gore nego da sam bio trezan, bio bih deset puta agresivniji. Ali nije istina da sam prema Anabeli bio nasilan, kao što su pisali, iako jesam razbijao i lupao po kući. Porodično nasilje se u tom trenutku jeste događalo, ali nikada je nisam udario", rekao je Andrej i dodao:

"Prelomio sam kad sam shvatio da sam prestao da se javljam svima, čak sam ignorisao i roditelje i Anabelu. Pojavljivao sam se pijan iz jedne države u drugoj. Tek sada vidim koliki sam problem zapravo imao, koliko me je to kočilo u životu, ali i u braku. Često se dešavalo da zaspim na Anabelinom koncertu ili usred kluba. Pred dolazak na kliniku, baš sam počeo da preterujem."

foto: Damir Dervišagić

"Verujem da je sve počelo pre sedam godina zbog žene čije sam se ime zakleo da više neću spominjati. Samo jedno veče proveli smo zajedno, a ona je namestila da zatrudni sa mnom, čekala je plodne dane. A onda, kada je rodila našeg sina Leona, zabranila mi je da ga viđam", priznao je Andrej, pa otkrio da je sve rečeno ćerki Blankici.

"Sa njenih šest godina, sve je veoma zrelo shvatila i prihvatila. Nije bilo izbora, sem da joj kažemo istinu. I sama je shvatala moj problem kada bih uveče došao kući i zaudarao na piće. To mi je i govorila, nije želela da bude pored mene. Rekao sam joj da se sada lečim od pića i samo sam je zamolio da ne priča nikome u vrtiću da ne bi njoj bilo teže zbog toga", zaključio je Andrej.

foto: Printscreen/Paparazzo lov

Kurir.rs/K.Đ/Story, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...