NIKOLIĆEVA SE PREPOLOVILA, A BEKUTA SE UGLEDALA NA DRAGOG DO CILJA! Ovi poznati su istopili kilograme u 2019! Evo KAKO!
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

ULOŽILI SU MNOGO TRUDA

NIKOLIĆEVA SE PREPOLOVILA, A BEKUTA SE UGLEDALA NA DRAGOG DO CILJA! Ovi poznati su istopili kilograme u 2019! Evo KAKO!

Stars -

Poznate ličnosti često govore o tome kako se stalno "jure" sa savršenom linijom. Ako li se nekada, iz ovog ili onog razloga, ipak opuste - znaju da ih čeka dan kada će morati da stisnu zube i istraju na putu do cilja.

Uz dobru ishranu i dosta fizičke aktivnosti mnogi se u nekom trenutku i drastično transformišu, a to smo imali prilike da vidimo tokom 2019, kada su pojedini skoro u potpunosti promenili svoj lični opis tako što su istopili višak kilograma.

Ana Bekuta za 3 meseca uspela je da smrša 12 kilograma. Nakon što je njen dragi Milutin Mrkonjić skinuo 25, pevačica je počela da sledi njegov režim ishrane, pa sad ponosno šeta gradom.

foto: Sonja Spasić

Ana Nikolić, sa druge strane, ozbiljno se posvetila treninzima i dijetama kako bi sebi zagarantovala savršenu figuru. Ona je često na društvenim mrežama pokazivala kako napreduje, ali i na koji način se "topi".

foto: Damir Dervišagić

Osim što je posle rijalitija otišla na remont pa smanjila svoje poznate obilne, pričalo se da je Aleksandra Subotić uz pomoć programa za vežbanje njene majke Ljube, skinula čak 17 kilograma i skoro u potpunosti promenila lični opis za relativno kratko vreme.

foto: Printscreen/Instagram

Indi se novom figurom, međutim, među prvima pohvalila! Sredinom januara 2019. ona je putem Instagrama objavila fotografiju iz lifta pa ujedno pokazala i koliko je razgibana.

"Bez hemije... Bez šejkova... Bez tableta... Samo zdrava ishrana i trening", otkrila je tada ona kako je uspela da oslabi.

foto: Printscreen Instagram

Slobodan Radanović takođe je često pokazivao svoj napredak na društvenim mrežama! On jedno vreme, čini se, nije izbijao iz teretane, a izvajani mišići svakako su tu da to i dokažu.

foto: Ana Paunković

Zorica Marković pred ulazak u aktuelnu sezonu "Zadruge" se baš doterala. Kako se navodilo - tako joj je bilo došlo, posle mnogo godina. Za vreme transformacije jela je salate i meso.

foto: Printscreen, Premijera

Milica Todorović pred početak godine bila je na rigoroznoj dijeti, a njen trud i te kako se bio isplatio. Ona je to proslavila uvlačeći se u usku garderobu, bez pardona!

U aprilu ove godine Jelena Tomašević pohvalila se da je skinula 5 kilograma redovnim odlascima u teretanu i zdravom ihranom. Ipak, ona je to, kako se tada navodilo, najviše učinila zbog zdravlja, a tek onda i zbog posla, jer mora da bude u top formi.

foto: Ana Paunković

Malo zatim, Anabela se vratila vežbanju. Kako je bila istakla, izgubila je 7 kilograma koje je dobila zbog bolesti štitne žlezde.

"Mesec dana rada na sebi. Skinula sam 7 kilograma koje sam 'nabacila' zbog bolesti štitne žlezde ili čuvenog Hašimota. Izmenjen način ishrane i trening mogu da reše ozbiljan zdrastveni problem. Ono sto me navise raduje je laser koji će rešiti moj problem viška kože na stomaku koji je posledica najlepšeg stanja u kom žena može da bude, a to je drugo stanje", napisala je Anabela tada na svom Instagramu.

foto: Sonja Spasić

Dara Bubamara, pošto je dosta kuburila s viškom kilograma, rešila je da se podvrgne drastičnim merama pa je na svom Instagramu jednom prilikom objavila snimak uz koji je napisala da gladuje i trenira.

"Gladna, treniram, ali isplati se", napisala je Dara uz video.

I pevačica Indira Levak iz "Kolonije" drastično je smršala, a onda je i otkrila da iza toga ne stoji nikakva dijeta. Ona je, kako je bila istakla, samo pojačala treninge.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić, Zorica Marković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track