IZA ILDE ŠAULIĆ OSTALA JE NAJGORA GODINA! Evo kako se bori sa STRAŠNIM gubitkom, a ima VELIKI PLAN za celu porodicu
Foto: Printscreen/Ami Dži

Ispovest

IZA ILDE ŠAULIĆ OSTALA JE NAJGORA GODINA! Evo kako se bori sa STRAŠNIM gubitkom, a ima VELIKI PLAN za celu porodicu

Stars -

Uskoro će se navršiti godinu dana od tragične pogibije kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Pevač je iza sebe ostavio suprugu Gordanu, ćerkeIldu i Sanelu i sina Mihajla.

Ilda u novogodišnjem intevjuu otkriva da li planira da postane mama po drugi put, kao i kako se borila sa strašnim gubitkom.

foto: Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

Da li Bojan i ti planirate da ćerkicu Emu obradujete u Novoj 2020. godini bratom ili sestrom?

- Ako me pitate da li bih želela da Ema dobije brata ili sestru, odgovor je da. Ja imam i brata i sestru i odlično znam koje je to bogatstvo. Ali, takve stvari se ne planiraju nego se dese.

Suprug ti je u popularnoj TV emisiji uputio sledeće stihove: „Sve što sreće može čoveku da pruži sa dolaskom tvojim ona mi je dala, za sve lepe dane i još lepše noći moram da ti kažem veliko ti hvala. Hvala ti za ljubav što od tebe primam, ja sam srećan čovek, srećan što te imam...“ A koje reči bi ti uputila Bojanu?

- Volim te, nisam prestala, iz srca mog nikud ne idi…

Praznici su vreme očekivanja, želja i projekata, shodno tome, kakvi su tvoji planovi za predstojeću godinu?

- Iskreno, jedva čekam da se ova godina završi, i da u novu uđem sa verom da će sve biti bolje. Zato od 2020. očekujem mnogo više druženja sa publikom, nastupa, koncerata, planiram da snimim nove pesme i da se koliko god mogu posvetim karijeri. Sa druge strane, na privatnom planu samo želim zdravlje i sreću sebi i svojim bližnjima.

Da li postoji neko sećanje/ritual koje te asocira na detinjstvo u doba novogodišnjih praznika? Šta ti nedostaje?

- Volim praznike jer je to vreme druženja, darivanja, lepih emocija i još lepših želja koje razmenjujete sa dragim ljudima. Od detinjstva imam običaj da kupujem novogodišnje poklone za sve bliske ljude, pa sam to i ove godine učinila, a ono što me je uvek najviše radovalo je kićenje jelke, što sam radila sa mnogo pažnje i ljubavi. Pošto smo zbog mojih poslovnih obaveza došli u Beograd tek 27. decembra i odmah moramo ići na Kopaonik jer tamo pevam za doček Nove godine, ovo je prvi put da nisam stigla da okitim jelku u svom domu. Ali zato su tu divni prijatelji poput mog kuma Dušana Lazića, koji je došao i okitio jelku u našoj kući tako da nas je po dolasku sa puta sačakala novogodišnja dekoracija.

Ova godina je bila po mnogo čemu teška za tebe i tvoju porodicu. Da li se srce nakon nekog vremena izleči od rana zbog gubitka?

- Tuga i bol ne prestaju nikada, jedino što vreme učini je da se oporavite od šoka i da naučite da živite sa gubitkom.

foto: Dragana Udovičić

Kada porodično budete nazdravljali za vreme praznika, sa kojim rečima ćete se setiti tvog pokojnog oca i koji trenutak ćete evocirati kao nezaboravan i besmrtan?

- Otkad znam za sebe ja sam prema svom ocu osećala ljubav, ponos i zahvalnost. Tako je i sada i to nikada neće prestati. Svaki trenutak koji smo zajedno proveli za mene je nezaboravan.

Koga si prvo zagrlila i poljubila u 2020. godini?

- Svog supruga Bojana i ćerku Emu.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track