RIJALITI BI POMOGAO U KARIJERI: Stojanovićeva godinama nije bila na ESTRADI, RAZVELA SE, a o ulasku u Zadrugu kaže JEDNO
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORENO

RIJALITI BI POMOGAO U KARIJERI: Stojanovićeva godinama nije bila na ESTRADI, RAZVELA SE, a o ulasku u Zadrugu kaže JEDNO

Stars -

Sanja Stojanović rešila je da se posle osam godina vrati na scenu, pa je za žene imala posebnu poruku.

Dosta se pisalo se i o tome da si se nedavno razvela?

- Tako je, zbog trajno narušenih odnosa rešili smo da stavimo tačku na naš brak. Na to se sada ne bih mnogo osvrtala, želim da gledam samo na pozitivne stvari, ali što je najvažnije, dobro se osećam. Karijera mi je vrlo brzo ponovo krenula uzlaznom putanjom, reakcije na novu pesmu su jako pozitivne, nastupi za naredni period su već zakazani, tako da u mom životu nema mesta za loše emocije. Ja sam izašla iz našeg zajednikog stana. Deca su dobro, prihvatila su situaciju i kod mene su, što mi je i najvažnije - bila je jasna pevačica.

S obzirom na to da te sada očekuju brojne obaveze i gotovo svakodnevni nastupi, kako uspevaš da uskladiš karijeru i porodicu?

- Sa tim nema nikakvih problema, kad god ja ne mogu, tu je bivši muž da uskoči i pričuva ih. Zbog dece ostajemo u korektnim odnosima.

Šta bi poručila ženama koje prolaze kroz isti period kao i ti u svom braku?

- Poručila bih svim ženama, nebitno da li su pred razvdom ili su u braku, koji je naizgled srećan, a u stvari one jedine nisu srećne, žene, nemojte ništa da trpite! Budite sebi na prvom mestu! Bolje biti srećno razvedena, nego nesrećno udata, tako da nema potrebe da trpite bilo šta, niti bilo koga.

Prošla si kroz turbulentan period na ljubavnom planu, da li ti se vera u ljubav ugasila?

- Jao, ja o tome sada i ne razmišljam, možda ću vremenom početi, ali trenutno sam fokusirana na decu i karijeru. Ljubav je tu negde usput, ako dođe. Veru u lubav nisam izgubila, ja verujem da mene negde neki moj princ čeka, ali sada o tome ne razmišljam.

Govorilo se dosta o tvom ulasku u rijaliti, hoćeš li ući u "Zadrugu"?

- Tako je, ja sam bila na razgovoru za rijaliti, ali to nije nešto što meni odgovara. Ja prvo ne mogu toliko da budem odvojena od dece, drugo, taj format mi se ne dopada. Ja ne vidim sebe više u rijalitijima. Iako bi mi možda pomoglo u karijeri, osećala bih se prodano, onda bih prodala svoju intimu, svoj život i privatnost, svoj život, zarad neke slave koja je nestabilna - bila je jasna Sanja.

Kurir.rs/K.Đ/SrbijaDanas, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja