Najnovije vesti

Burna noć

NAJSKUPLJI STO TIK DO BINE! Bivši ljubavnici zajedno, pevačici sevnule tange, a ONA je nosila haljinu od 10.000 €!

Stars

Beograđani i svi onu koji su došli u srpsku prestonicu za doček Nove godine mogli su da uživaju u raznovrsnom muzičkom programu.

Dok su za dobar provod u centru grada bile zadužena Lepa Bren, koja je pevala ispred Narodne skupštine, ostale zvezde nastupale su po hotelima i restoranima.

Fudbaler Ognjen Vranješ došao je u Srbiju kako bi novogodišnju noć proslavio u prestonici i to ni manje ni više nego uz Cecu Ražnatović. On se u društvu svojih prijatelja među prvima pojavio u prestižnom hotelu u kom je pevačica nastupala, a da ne žali pare da bude blizu Cece, bilo je jasno kada je za odabrao najskuplji sto tik do bine.

Rada zavodila golom guzom!

Pevačica Rada Manojlović nastupala je u jednom beogradskom klubu zajedno sa kolegom Bobanom Rajovićem, a folkerka se potrudila da oduševi publiku ne samo glasom već i stajlingom. Naime, Rada je odabrala haljinu koja je otvorena sa svih strana, pa su joj se tako videle bele tanga gaćice, ali u jednom trenutku sevnula i gola guza!

Prija nosi haljinuo do od 10.000 evra!

Aleksandra Prijović održala je nastup u luksuznom hotelu, a kako saznajemo, na sebi je imala haljinu čuvenog dizajnera Aleksandra Mekvina - koja je koštala 10.000 evra. Mladu zvezdu bodrio je suprug Filip Živojinović sa kojim se u ponoć poljubila pred svima. Podsetimo, za nastup je Prijovićka dobila 40.000 evra, tako da je ipak u džep stavila 30.000 evra. 

foto: Zorana Jevtić

kurir.rs/alo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...