RAŽNATOVIĆKA JAVNO ODGOVORILA NA PROZIVKU! Fan: Plaćaš sinu nokaute! Ceca: Nemoj da budeš zao!
Foto: Damir Dervišagić

direktna

RAŽNATOVIĆKA JAVNO ODGOVORILA NA PROZIVKU! Fan: Plaćaš sinu nokaute! Ceca: Nemoj da budeš zao!

Stars -

Ceca Ražnatović nema običaj da odgovara na poruke nepoznatih pratilaca na svom Instagram nalogu, posebno ne na one zlurade. Međutim, to pravilo je ipak prekršila, kada ju je jedan fan isprovocirao i opleo po njenom sinu Veljku Ražnatoviću.

Naime, tek što je pevačica objavila sliku svog sina nakon pobede na boks meču, jedan pratilac joj je poslao privatnu poruku na Instagramu, i to sa teškim optužbama.

- Potplatila si da ga nokautira - napisao je izvesni Perica.

Sudeći po njenom odgovoru, Ražnatovićku komentar nije previše potresao, ali je osetila potrebu da ga demantuje i javno zaštiti sina. Ona mu je na vickast način, očito inspirisana pesmom Lepe Brene, odgovorila i posavetovala ga.

foto: Printscreen Instagram

- Perice, merice... Nemoj biti tako zao, utiče na lepotu... Radi ti na sebi, ne hejtuj ljude koji ti ništa loše nisu uradili... Srećno u životu - poručila mu je Ceca uz smajlije i emotikone srca.

Očigledno je da je njena reakcija iznenadila i samog Pericu. Čim je dobio malo pažnje od folk dive, koju je izgleda i tražio, pohvalio ju je. Najpre joj je napisao: „Vaš sin se srcem bori“, a potom je prepisku i podelio na svom Insta storiju uz komentar: „Pisao sam s Cecom“. Ražnatovićki je ovo bilo simpatično, pa je i sama podelila konverzaciju sa ovim mladićem na svom Instagramu. Perica je nastavio da joj piše, a ona mu je ljubazno odgovarala na svaku poruku.

- Vi ne spavate, a kasno je - napisao joj je on, a pevačica mu je poručila:

- Ja sam radila... Uostalom, deca moraju ranije na spavanje. Laku noć, Perice.

Ceca je ovom momku čestitala i Novu godinu, čime se on, takođe oduševljeno, pohvalio na svom profilu.

foto: Dragana Udovičić

Inače, folk zvezda je u više navrata pričala koliko joj je teško da gleda Veljka u ringu, ali i da je ponosna na njegove uspehe. Prvi put je njegov meč uživo pratila u maju prošle godine, kada se borio protiv Hrvata Petra Mrvalja.

- Znam da će mu podrška mnogo značiti. Molio me je da dođem da gledam, verujem u njega i znam da će pobediti. Smogla sam snage, da se, evo, u sedmoj borbi nađem na tribinama - rekla je Ceca.

Svoju prvu veliku pobedu Veljko je odneo u Jagodini 2018. godine, i to na mamin 45. rođendan.

Ražnatović oštro demantovao

VELJKA VEĆ NAPADALI DA NAMEŠTA MEČEVE

Nije prvi put da se Ceca i njena porodica susreću sa ovakvim zlonamernim komentarima. Nedavno su i Veljka prozivali na Instagramu da namešta pobede, ali im on nije ostao dužan.

foto: Damir Dervišagić

- Ja sam aktuelnog viceprvaka države dobio dva puta u amaterima, a bogu hvala, nisam morao da boksujem amaterski u lošim uslovima deset godina po svetu kao meso da bih bio primećen. Informišite se bolje. Svako je čovek za sebe, i svako je u ringu sam. Ne brinite vi za mene, samo malo korigujte mišljenje, zastarelo je! Sportski pozdrav! - rekao je Veljko.

Veljkova amajlija

BOGDANA MU LJUBI RUKE PRED MEČ!

Pored porodice, Veljku u bokserskoj karijeri veliku podršku pruža i supruga Bogdana Ražnatović, a on je otkrio i njihov ritual pred svaki meč.

foto: Damir Dervišagić

- Ona je moja srećna zvezda i mora pred svaki meč da mi poljubi obe ruke - rekao je on za Kurir.

Ipak, spekuliše se da ju je Veljko zamolio da, dok je trudna, manje gleda njegove borbe kako se ne bi izlagala stresu.

Osma pobeda

TRIJUMFOVAO U BANJALUCI!

Pred sam kraj godine, Veljko je imao meč u Banjaluci, kada je već u drugoj rundi nokautirao Mađara Andraša Čomora. To je Ražnatoviću osma pobeda od osam mečeva koje je imao.

- Banjaluko, veliko hvala! Ovu noć nikada neću zaboraviti dok sam živ. Živela Republika Srpska i živela Srbija - napisao je Ražnatović.

On je pobedu slavio s Bogdanom, predsednikom RS Miloradom Dodikom i navijačima.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja