RIJALITI LJUBAVI TEŠKO OPSTANU, ALI NJIMA BI MOGLO DA USPE! Dragana i Edo treba da gledaju i UČE!
Foto: Printscreen

NAJSKLADNIJI PAR

RIJALITI LJUBAVI TEŠKO OPSTANU, ALI NJIMA BI MOGLO DA USPE! Dragana i Edo treba da gledaju i UČE!

Stars -

Rijaliti programi svake sezone iznedre neke nove parove, a da li će ovi iz "Zadruge" opstati, pokazaće vreme. Obično nakon finala vrlo brzo se otkrije da li su to bile prave ljubavi ili marketinški potezi zarad boljeg plasmana.

Mateja i Tara: Tinejdžerska ljubav

Vezu Mateje Matijević i Tare Simov mnogi karakterišu kao lepu, tinejdžersku ljubavnu priču koja je bila puna uspona i padova. Dok se Simova svim silama borila da osvoji zgodnog Mateju, on je od ove romanse bežao. Ipak, simpatije među njima su bile očigledne, te Matijević više nije mogao da krije svoja osećanja i njih dvoje su ozvaničili vezu, a čini se da trenutno blistaju od sreće.

Mateja i Tara važe za najskladniji par u "Zadruzi 3", a da li će ova ljubav opstati ili ne ostaje nam da vidimo.

foto: Printscreen

Bane i Ivana: Ljubavna zavrzlama

"Zadrugu 3" je uzdrmala i ljubavna zavrzlama u kojoj su učestvovali Bane Čolak, Ivana Krunić i Ermina Pašović. Naime, Bane Čolak približio se Ivani Krunić iako je van rijalitija ostavio devojku Erminu, koja je naknadno ušla u rijaliti kada je videla da ju je dečko prevario. Čolak je u tom momentu napravio iznenađujući potez time što je Ivanu ostavio, te nastavio vezu sa Pašovićevom.

Banetova majka nikako nije bila za ovu ljubav, te je i ona ušla u "Imaginarijum" kako bi sinu otvorila oči. Bane je na kraju došao do zaključka da je njegova majka bila u pravu, pa je ostavio Erminu i opet se približio Ivani prema kojoj, kako sada tvrdi, ima jake emocije.

foto: Printscreen

Dragana i Edo: Oboje u braku, ali to im ne smeta

Najveću pažnju gledalaca privukla je veza Dragane Mitar i Edisa Fetića jer su njih dvoje još uvek zvanično u braku, ali sa drugim osobama. Međutim, to ih ne sprečava da razmenjuju nežnosti naočigled svih.

Ljubavna romansa popularnog gospodina Torte i Dragane počela je pre skoro dve godine, a njegova žena je zahvaljujući "Zadruzi 2" saznala da joj je muž neveran. Iako je uhvaćen u preljubi, Edis nije odustao od Dragane, te joj se u spoljašnjem svetu našao u teškim trenucima kada je navodno trpela nasilje od još uvek zvaničnog supruga Siniše Dragutinovića. Dragana i Edis potpisali su onda ugovor za "Zadrugu", međutim, ona je i pored svog oženjenog dečka imala akcije pune strasti sa Vladimirom Tomovićem, međutim, Dragana se ipak odlučila za Eda, koji joj je ovu avanturu oprostio.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic, M.Š., J.K./Foto: Printscreen, Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track