MARKO JE LUNU VARAO OD OKTOBRA?! Isplivali dokazi: Dok je ona radila, on je bio sa NIKOLINOM! Sad GLUMI DA PATI!
Foto: Sonja Spasić

šokantno

MARKO JE LUNU VARAO OD OKTOBRA?! Isplivali dokazi: Dok je ona radila, on je bio sa NIKOLINOM! Sad GLUMI DA PATI!

Stars -

Iako je Marko u nekoliko navrata demantovao tvrdnje da je varao bivšu devojku Lunu Đogani, ponovo su u javnost isplivali dokazi koji navode na sumnju. Ovoga puta, u pitanju je izvesna Nikolina, s kojom je Miljković navodno u vezi još od oktobra.

Prema tvrdnjama izvora, upravo sa njom je i otputovao na Kopaonik. Vezu su započeli dok je još bio sa Lunom, a viđali su se dok je ona radila.

"Od oktobra su zajedno. Varao je Lunu dok je bila na nastupima. Posedujem slike Marka sa novom devojkom, sa Kopaonika, koje su slikali ljudi koji se tamo nalaze. On je lažovčina, glumi da pati i preuzeo je Lunine grupe na Fejsbuku. Manipulator!" tvrdi izvor.

Kako bi potkrepio svoju priču izvor je priložio fotografije za koje tvrdi da su nastale dok su Marko i izvesna Nikolina provodili vreme zajedno. Među njima se nalazi slika iz Markovih kola, koja je, navodno, nastala dok je vozio svoju novu devojku kući posle dočeka Nove godine, kao i slike sa Kopaonika.

Na jednoj od njih, tvrdi izvor, vidi se kako se Marko ljubi sa novom izabranicom. Osim toga, tu je i prizor u kojem se njena silueta vidi kao odraz u njegovim naočarima, budući da ga je ona slikala, kao i momenti dok zajedno uživaju na snegu.

Miljković se po pitanju ovoga još uvek nije javno oglašavao.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/SrbijaDanas/Foto: Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track