ZBOG VEZA I BRAKOVA SA MLAĐIMA BILE SU NA STUBU SRAMA! Ali one nisu marile: Kad čujete pozadinu svega pašćete SA NOGU!
Foto: Dragana Udovičić, Sonja Spasić, Vladimir Šporčić

LJUBAV STVARNO NE ZNA ZA GODINE

ZBOG VEZA I BRAKOVA SA MLAĐIMA BILE SU NA STUBU SRAMA! Ali one nisu marile: Kad čujete pozadinu svega pašćete SA NOGU!

Stars -

Brojne poznate ličnosti nailazile su na oštre osude javnosti pošto bi obelodanile da su u vezi ili, pak, spremne da izgovore sudbonosno "da" mlađem partneru. Međutim, pošto bi postalo jasno da su zaista srećne, pritisak bi nestajao.

Suprug Goce Tržan, Raša Novaković, od nje je mlađi 14 godina. Iako se šuškalo da je suprug varao sa anonimnom devojkom, Goca je odlučila da mu sve oprosti jer smatra da im je to bilo životno iskušenje. Goca uživa sa Rašom i ističu da mnoge stvari rade zajedno.

Verica Rakočević je postala predmet čaršijskih priča u Srbiji kada se venčala sa 30 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem. Njemu ne smeta što sa kreatorkom neće moći da ima decu iako ona ne isključuje mogućnost da se Veljko jednog dana ostvari kao roditelj, ako poželi. Kreatorka često ističe da je on njen najveći oslonac u životu.

Anabela Atijas drugi put se venčala sa 11 godina mlađim Andrejem Atijasom, a potom i razvela. Njegova bivša partnerka Jasmina koju je ostavio trudnu zbog Anabele putem mreža se svetila Andreju, nazivala ga narkomanom i pretila da mu neće dati da viđa zajedničkog sina Leona.

Anabela je isticala da je on zreo muškarac i pravi porodičan čovek koji je prihvatio njene ćerke iz prvog braka, a nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima.

Goga Sekulić već nekoliko godina uživa u vezi sa 15 godina mlađim Urošem Domanović sa kojim ima sina.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Blic/Foto: Vladimir Šporčić, Sonja Spasić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track