NE PLAŠI SE PROMENA: Pogledajte koliko se Dušica promenila za 19 godina, na OVOJ fotki je nećete PREPOZNATI! (FOTO)
Foto: Printscreen, Sonja Spasić

VOLI TRANSFORMACIJE

NE PLAŠI SE PROMENA: Pogledajte koliko se Dušica promenila za 19 godina, na OVOJ fotki je nećete PREPOZNATI! (FOTO)

Stars -

Tokom dve decenije, koliko je na sceni, Dušica Jakovljević nije odolela eksperimentisanju svojim imidžom, zbog čega je bije glas da se dosta promenila. Ali ona i voli kada se primete rezultati truda koji je uložila u ulepšavanje.

foto: Instagram Printscreen

Dosad je radila blago konturisanje lica botoksom, za koji često naglasi da ga najviše i voli. Zbog ožiljka koji je imala na rubu brade, pa je delovalo da joj je taj deo lica kriv, Dušica se poslužila hijaluronom i ispravila grešku koja joj je narušavala lepotu. Iako je njena deviza da malo-pomalo sitnim intervencijama koriguje svoj izgled, najveća transformacija kojoj je pribegla jeste uvećanje usana, koje su joj ranije bile izrazito tanke.

foto: Damir Dervišagić

Kod kozmetičara ne ide često jer ima odličan ten. U stvari, za svaki sledeći korak svog ulepšavanja bira tim ruskih doktorki kojima je poverila svoje lice. Ipak, voditeljka nije ostala imuna na trend iscrtanih obrva, pa je njihov oblik korigovala tetoviranjem. Isto tako, njeno vitko telo prekriveno je brojnim tetovažama, koje naprosto obožava i zbog kojih s vremena na vreme ponovo izmeni svoj imidž.

foto: Dragan Kadić

Kad se podvuče crta, Dušica je zbog svih korekcija dobila drugačiji izgled, ali je ipak odaju zavodničke oči, koje su ostale iste.

foto: Damir Dervišagić
1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Kurir / N. M, Foto: Printscreen, Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja