Najnovije vesti

PROFESIONALAC: Bekuta pred koncert doživela nesreću
Foto: Sonja Spasić

Stars priča nedeljeE, ovo je

PROFESIONALAC: Bekuta pred koncert doživela nesreću

Stars

Folk zvezda je dva sata pred izlazak na scenu pala, iščašila skočni zglob i ipak smogla snage da zapeva i ne razočara publiku
 

Ana Bekuta doživela je težak peh pred sam izlazak na scenu na svom drugom po redu solističkom koncertu koji je u decembru održala u Sava centru. Kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, folk zvezda je neposredno pred dolazak u dvoranu pala i iščašila skočni zglob. Uprkos tome što je trpela nesnosne bolove, ona je smogla snage da stane pred publiku, imajući u vidu šta joj je cilj.

- Ni ona sama ne zna kako se to dogodilo. Žurila je na sve strane, bila je pod blagom tenzijom i strepela hoće li sve biti u redu oko organizacije koncerta. Iako ima potpuno poverenje u svoje saradnike, kod Ane uvek postoji mala doza brige, treme i straha. U jednom trenutku, dok se sređivala, nekako se saplela i povredila. Samo je zajaukala i nije mogla da ustane. Nekoliko minuta se držala za zglob jer nije mogla da ga pomeri, a potom je prebledela u licu i osetila mučninu. Samo je prokomentarisala: „Jao, kako ću sad! Pa imam koncert!“

Popila je dva analgetika da ublaži bol i stavila ledenu oblogu na zglob. Nije bilo mesta ni pomišljanju da odustane od nastupa i razočara publiku. Izašla je na binu i tokom koncerta vodila računa da se ne oslanja na tu nogu. Jedva je izdržala, još u štiklama - otkriva naš izvor blizak pevačici i dodaje da su prave muke krenule tek kad je adrenalin popustio. - Još jači bolovi krenuli su uveče, nakon što se sve završilo, a ona stigla kući, ali Ana je odlučila da o svemu ćuti. Za njenu povredu znao je samo Mrka i pevačicini saradnici koji su se zatekli na mestu prilikom njenog pada. Nije želela da joj ništa poremeti sreću zbog koncerta, a to ni publika nije osetila jer je ostala profesionalna i maestralna do kraja - završava naš izvor.

Kraljevski tretman za ulazak u novu godinu ANA MASIRALA MRKU! Samo dva dana posle koncerta u Sava centru, Ana je ponovo zapevala u Beogradu. Ona je u novogodišnjoj noći nastupala u jednom restoranu u Topčideru, koji je još mesec dana ranije bio rasprodat do poslednjeg mesta. Kao i uvek, Milutin Mrkonjić okupio je ekipu za stolom i slavio do jutra. U pauzama Ana je sedela pored svog dragog, koji joj je tom prilikom poklonio buket od 101 ruže. U znak zahvalnosti Bekuta je ustala i izmasirala leđa svom izabraniku. Svi koji su videli ovaj prizor prokomentarisali su da ih vežu posebna ljubav i energija.

foto: Damir Dervišagić

Kurir / M. Dejanović

Foto: Sonja Spasić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...