Najnovije vesti

BRENA SE OTVORILA: Za odmor dala više od 20.000 evra!
Foto: Instagram

SVETSKI PUTNICI Živojinovići okupirali Dubai, pa se sele na Maldive

BRENA SE OTVORILA: Za odmor dala više od 20.000 evra!

Stars

Tradicija Folk zvezda je otputovala na egzotičnu destinaciju na kojoj puni baterije i uživa sa ostalim članovima porodice za sve pare

Lepa Brena poslednjih nedelju dana s porodicom uživa na zasluženom odmoru.

Folk diva je tradicionalno otputovala na letovanje usred zime, za koje je iskeširala 20.000 evra. Prva destinacija pevačice je bio Dubai, a krajnja će biti Maldivi.

Božić na plaži

Na put je pošla skoro cela familija Živojinović. Pored Brene, tu su i njen suprug Slobodan Boba Živojinović, snajka Aleksandra, njen suprug Filip, sin Aleksandar, kao i Prijina mama Borka Mihajlović. Čim su sleteli u Ujedinjene Arapske Emirate, odmah je pala zajednička fotografija, kojom su se pohvalili na društvenim mrežama, kao i šoping. Oni su u Persijskom zalivu dočekali Badnji dan i Božić, a odmoru se najviše obradovao najmlađi putnik Aleksandar.

- Srećna sam jer na ovo putovanje idemo s našim unukom. To putovanje svi jedva čekamo jer smo zajedno i uživamo u prirodi, moru, slobodi. Zbog toga nijedan od koncerata koje smo radili protekla dva, tri meseca ne predstavlja nikakav napor. Znamo da ćemo uskoro svi biti zajedno sa Aleksandrom i da ćemo što više vremena provesti s njim - rekla je pevačica u novogodišnjem intervjuu za Kurir.

foto: Instagram

U top-formi

I zaista je tako. Na odmoru je sve podređeno uživanju i malom nasledniku loze Živojinović, ali folk diva vodi računa i da ostane u top formi. Pored toga što pliva, ona redovno vežba i radi jogu. Sa druge strane, Boba ova putovanja iskoristi kako bi pročistio organizam, pa odlazi na detoksikaciju. Sve u svemu, uživanje za sve pare, što bi naš narod rekao.

Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...