UČITI SELF MARKETING OD VESNE DEDIĆ! Na Badnji dan se oprostila od gledalaca RTS, a evo šta je prava istina
Foto: Printscreen

ponovo se emituje

UČITI SELF MARKETING OD VESNE DEDIĆ! Na Badnji dan se oprostila od gledalaca RTS, a evo šta je prava istina

Stars -

Voditeljka i novinarka Vesna Dedić, koja je autor kultne emisije "Balkanskom ulicom", na Badnji dan se "opraštala" od gledalaca RTS jer njena emisija, koju radi već 18 godina, nije bila uvrštena u božićnu programsku šemu.

"Emisija Balkanskom ulicom počela je da se emituje na Badnji dan pre 18 TV sezona. Danas je trebalo uživo u specijalnom izdanju emisije povodom punoletstva da se zahvalim svim gostima na poverenju i iskrenosti i gledaocima nekoliko generacijia na ljubavi i pažnji. Specijalna emisija nije snimljena jer mi je sredinom decembra saopšteno da 5. januara emisija nije uvrštena u programsku šemu", napisala je novinarka, koja se skoro oprostila od gledalaca koji su pomislili da je sudbina emisije dovedena u pitanje.

foto: Printscreen/YT

Radio-televizija Srbije nije se oglašavala ovim povodom, ali mnogi su poverovali da više neće moći gledati emisiju "Balkanskom ulicom", međutim ona se ipak nalazi na programskoj šemi za 12. januar.

Ono što je sad začudilo autorku jeste da će intervju sa Stefanom Milenkoviće biti emitovan iz dva dela.

"Na sajtu RTS čitam programsu šemu. Piše da ćete prvih pola sata intervjua sa Stefanom Milenkovićem gledati ove nedelje u 12.30. Drugih pola sata intervjua one tamo nedelje. Možda će ipak biti emitovana oko 12.15, a možda i neće ako naleti neki kvalitetniji sadržaj", napisala je Vesna, od koje treba učiti kako se pravi marketing.

foto: PrintScreen

A evo šta je RTS rekao:

- Emisija “Balkanskom ulicom” se normalno emituje, u standardnom terminu, u normalnom vremenskom trajanju od 40 minuta. Ne vidimo u cemu je problem, niti potreba za medijski eksplataciju nepostojece teme - piše u saopštenju pres službe RTS.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track