NEDA UKRADEN ZBOG OVOGA JE U MLADOSTI PLAKALA KAO KIŠA! Majci se stalno žalila: A sam Bog mi je sve to DAO!
Foto: Printscreen/Nova

ISKRENA ISPOVEST

NEDA UKRADEN ZBOG OVOGA JE U MLADOSTI PLAKALA KAO KIŠA! Majci se stalno žalila: A sam Bog mi je sve to DAO!

Stars -

Neda Ukraden u iskrenoj ispovesti progovorila je o plastičnoj hirurgiji te istakla da nikada nije otišla pod nož, već da je njena lepota rezultat dugogodišnje nege, kao i genetike.

"Nemam u sebi ni gram silikona. Postoji kraljevski piling i tretman kojem praktikujem godinama, na svakih šest meseci. Čini mi se da mi on prija i da se rezultat vidi", rekla je Neda pa dodala da je zahvaljujući genetici, od majke nasledila izražene jagodice, tako da nije bilo potrebe ni za dodavanjem filera u lice.

"Bog mi je dao ovakvu građu i takvo lice. Kad se samo setim koliko sam plakala zbog toga kada sam bila mlađa, a sada sam presrećna. Stalno sam se žalila mami zašto mi je podarila okrugle obraze umesto da budem duguljasta i mršava. Sad mi je drago što imam takve jagodice i takvo lice, pa nisam morala ništa da pumpam niti da korigujem. Takođe, i dalje, svakoga jutra radim vežbe i vodim računa o svom telu, a ne samo o licu", ispričala je ona.

"Ja sam dokaz da se i u poznim godinama može izgledati mlado i negovano. Može žena da bude lepa, a da ne bude plastična, operisana lutka", kaže Neda.

foto: Ana Paunković

Inače, u svojoj bogatoj karijeri dugoj pet decenija Neda je otpevala mnoge hitove, ali joj je jedna, kako kaže, donela najveću slavu i novac.

"Pesma 'Zora je svanula' je moja najskuplja pesma svih vremena. Na njoj sam zaradila najveći bakšiš, a i dalje je tako", bila je iskrena Neda.

Pevačica, koja ove godine puni 70 godina, promeni, kako kaže, za tri dana tri države, ništa joj ne pada teško te da i dalje s istim žarom snima, peva, nastupa. Na nastupima i dalje vidi više žena nego muškaraca, što ju je posebno raduje.

"Od žena kada dobijem kompliment, to nije kao kad muškarac kaže: 'Što si dobra riba'. Uvek je iskreniji, jer svaka žena zna koliko je teško da se izgubi samo tri kilograma, da se zategne ruka, noga, napravi frizura... I koliko je teško zapravo izgledati lepo i negovano, posebno ako uzmemo u obzir tempo kojim živimo", ističe Neda koja je nedavno izbacila i novu pesmu simboličnog naziva "Bomba".

"Moja nova pesma je dobra provokacija, a da li sebe doživljavam bombom ili ne, neka ostane mala tajna", ispričala je ona.

U Novoj godini, kaže, sebi nije poželela novog muškarca.

"Meni muškarac nije potreban da bih bila srećna. Nedavno sam čitala intervju koji je dala Šer. Pitala ju je mama kada će naći nekog bogatog muškarca i kada će se udati, a ova joj je odgovorila: 'Mama, ja sam bogati muškarac'. Tako vam je i u mom slučaju. Ne treba mi muškarac ni zbog emocija ni zbog finansija. Dovoljna sam sama sebi", rekla je kroz smeh Neda Ukraden.

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen/Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja