3 DANA JE BIO U KOMI! Ćerka pokojnog Mikija Jevremovića zapalila SVEĆU za ocem kome je srce puklo zbog ŽENE!
Foto: Dragana Udovičić

Sećanje na pevača

3 DANA JE BIO U KOMI! Ćerka pokojnog Mikija Jevremovića zapalila SVEĆU za ocem kome je srce puklo zbog ŽENE!

Stars -

Danas je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu održan dvogodišnji pomen legendarnom pevaču Mikiju Jevremoviću. Na groblje je došla njegova ćerka Jelena Jevremović sa svojim mlađim sinom Tadijom.

Podsetimo, Miki Jevremović je 29. decembra 2016. godine doživeo moždani udar, a i uz sve napore lekara da se izbore za njegov život, pevač je dve nedelje proveo u komi i preminuo 13. januara 2017. godine. Iza sebe je ostavio ćerku Jelenu, koja je krenula njegovim stopama i sinove Đorđa i Stefana.

foto: Nemanja Nikolić

Miki Jevremović je rođen u Beogradu, u Požarevcu završio osnovnu školu, a najlepše uspomene iz detinjstva vezuju ga za Valjevo, gde je i odrastao. Muzičku karijeru započeo je pesmama "Mama", "Pijem" i "Osamdeset žutih ruža" koje su postigle veliki uspeh, nakon čega su se nizali brojni hitovi kao što su "Ako jednom vidiš Mariju", "Grkinja" i mnogi drugi.

foto: Vladimir Šporčić, Dragan Kadić

Podsetimo, Jelena Jevremović, ćerka pokojnog Mikija, u ispovesti posle očeve smrti dotakla se ljubavi uzmeđu svog oca i njegove bivše supruge. Kako kaže, ona ga je poznavala u dušu, te iako to nikada nije priznao - bilo joj je i više nego jasno da je on preminuo pateći za bivšom suprugom Sonjom.

"Ja sam bila očevidac kada je on pisao svoju poslednju pesmu. Bila sam tu njemu iza leđa, on se tad nije osvrtao jer je bio u zanosu. I to je pesma koju je najviše pisao. On je tu pesmu radio dugo, jer kao da je to bilo njegovo pozdravljanje sa mojom majkom. On je umro pateći za Sonjom i nikada to nije priznao, ali ja sam to dobro videla. Ako ga je neko u dušu poznavao to sam bila ja", rekla je ona.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track