MASNOGLAVA SE OSRAMOTILA ZA CEO ŽIVOT! Tijana Ajfon izvređala Lunu, a ono što je rekla za Kiju će tek da digne LAVINU
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

UDRI

MASNOGLAVA SE OSRAMOTILA ZA CEO ŽIVOT! Tijana Ajfon izvređala Lunu, a ono što je rekla za Kiju će tek da digne LAVINU

Stars -

Tijana Maksimović, poznatija pod nadimkom Ajfon, važi za devojku bez dlake na jeziku, a sad je iznela svoje mišljenje o pobednicama prve i druge sezone rijalitija "Zadruga",Kristini Kiji Kockar i Luni Đogani.

Tijana se dotakla teme rijaliti programa i učesnika, te za njih nije imala lepe reči, iako je i sama svoju popularnost stekla u pomenutim televizijskim formatima.

foto: Printscreen/Instagram

"Ja ne mogu da pljujem, iskreno, jer sam se i ja proslavila u rijaliti programima, i nadam se da sam se izdigla više iz toga. Nemam neko visko mišljenje, za mene je to polusvet i ne idem više među polusvet. Smatram da mi nije mesto sa šljamom, da budem prljava, štrokava i da živim sa trećerazrednim prostitutkama", rekla je Tijana.

foto: Damir Dervišagić

Ipak, najviše pažnje je posvetila Luni Đogani i Kiji Kockar.

"Kija se izdigla i više ne pripada tom trouglu. Masnoglava se ugojila, devojka je sebe upropastila, ona je sebe osramotila da narednih deset godina ne može da se opere. O toj spodobi više nemam komentar", rekla je oštro Tijana.

"Kija je vanserijski, ona je priroda, nju ne zanima ništa. Ona je posebna osoba i volim njene pesme", rekla je Kockareva.

"Čestitamo, Luna na silikonima! Mama ju je reklamirala kao da se udaje", dodala je Ajfonka.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track