Najnovije vesti

ZA NJIH SU NAPISANI NAJLEPŠI STIHOVI Ena, Selma i CRNA ŽENA plenile su lepotom a jedna je bila LJUBAVNICA slavnog pevača
Foto: Marina Lopičić

REČI LJUBAVI

ZA NJIH SU NAPISANI NAJLEPŠI STIHOVI Ena, Selma i CRNA ŽENA plenile su lepotom a jedna je bila LJUBAVNICA slavnog pevača

Stars

Mirjana Antonović je "Divna crna žena" iz pesme Kiće Slabinca. Mirjana i Kićo su se upoznali na njegovoj turneji po Americi, i on je napisao pesmu na letu prema Zagrebu.

Ona je nakon Kiće bila u ljubavi s Miroslavom Ilićem s kojim ima i sina Devina. Mirjana i dan danas izgleda prelepo, a pesma joj savršeno pristaje.

Olivera Balašević je muza svom mužu Đorđu Balaševiću, koji joj piše pesme više od trideset godina. Đorđe Balašević i Olivera su se upoznali u Novom Sadu dok je ona bila siromašna studentkinja iz provincije, pa joj je šarmantni Balašević napisao pesmu "Provincijalka", zasigurno jednu od najvećih pesama u svojoj karije.

foto: Beta Dragan Gojić

Navodno je Ena Begović "Ena" iz kultne pesme Darka Rundeka. Pevač to nikada nije javno priznao, ali postoje indicije da su se upoznali u pozorištu i da je lepa glumica bila njegova muza za legendarnu numeru.

foto: Printscreen YT

Alka Vujica je nadahnula Bajagu koji joj je posvetio pesme "Zažmuri" i "Sa druge strane jastuka".

foto: Damir Dervisagic

Selma Borić je najpoznatija Selma na Balkanu, zbog pesme Bjelog dugmeta koja opisuje njen susret s Vladom Dijakom koji joj je napisao pesmu nakon što joj je poneo kofer prema železničkoj stanici. Prozor u vagonu u kom je Selma putovala prema Zenici bio je razbijen, što je upalo u oči Dijaku koji ju je upozorio da se ne naginje kroz prozor. Ostalo je istorija.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...