SEKA BROJI SITNO DO POROĐAJA! Evo gde će se mali roditi Isak, a pevačica će BEZ DADILJA I POSLUGE brinuti o sinovima
Foto: Printscreen/Instagram

uživa u poslednjim danima trudnoće

SEKA BROJI SITNO DO POROĐAJA! Evo gde će se mali roditi Isak, a pevačica će BEZ DADILJA I POSLUGE brinuti o sinovima

Stars -

Pevačica Seka Aleksić trudi se da što više odmara kako bi sačuvala snagu za porođaj i prve dane sa bebom. Sobica i stvari za bebu uveliko su spremni, pa je Isak dobrodošao u svakom trenutku.

- Seka će se poroditi u Beogradu, kako je to učinila i prvi put. Ovog puta porođaj je dočekala mnogo mirnije jer zna šta je čeka, dok se sa Jakovom svega pribojavala. Ona i Veljko su otpočetka njene trudnoće pričali sinu Jakovu o dolasku brata i sve se čini da neće biti ljubomoran, ali se to nikada ne zna. Jakov je dete koje je imalo punu roditeljsku pažnju i sa kojim su se oboje igrali u svakom slobodnom trenutku. Sada će ipak morati da shvati da ima društvo - kaže izvor blizak pevačici.

foto: Nemanja Nikolić

Seka se iz medijske pompe povukla ubrzo nakon što je zatrudnela i otada nije davala izjave u javnosti. Tome je ostala dosledna do porođaja.

- Seka je radila nekoliko meseci nakon saznanja da je trudna, ali je nakon toga odlučila da stavi tačku i na nastupe i na eksponiranje. Potpuno se posvetila trudnoći i Jakovu sa kojim je provodila najviše vremena. Odavno su na njenu adresu počeli da stižu pokloni sa svih strana za Isaka, kako su Veljko i Seka odlučili, da se zove drugi sin. Među poklonima je bilo dosta stvari, ali i igračaka i opreme za sobicu za mališana. Naravno, i Jakov je svaki put dobio za sebe nešto kako se ne bi osetio zapostavljenim. Međutim, Seka je svakako želela da kutak za bebu opremi sama i tako je i učinila. Sada je već iskusna majka i zna šta je to što će joj u prvim danima najviše trebati. Mališan iako još nije došao na svet ima pregršt igračaka, guralica, kolica i garderobe.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track