MARIJANA ZONJIĆ IZNELA PRAVU ISTINU O DISKVALIFIKACIJI: Ostala sam na ulici, otac mi je u bolnici, prete mi SILOVANJEM
Foto: Printscreen

Pokušava sve da istera na čistac

MARIJANA ZONJIĆ IZNELA PRAVU ISTINU O DISKVALIFIKACIJI: Ostala sam na ulici, otac mi je u bolnici, prete mi SILOVANJEM

Stars -

Marijana Zonjić diskvalifikovana je iz "Zadruge" zbog toga što je vređala produkciju i, kako se navodi, iznosila laži.

Pored nje kažnjena je i njena prijateljica iz rijalitija Iva Grgurić, ipak starleti iz Hrvatske dali su samo novčanu kaznu i pustili je da se i dalje takmiči.

"Ispadam naivna i glupa, osećam se baš glupo što sam izbačena zbog drugih. Imala sam sukob sa Tarom i Matejom, nas dve smo se isprozivale, izmišljala je mnoge stvari. A ono što je rekla nije istina. U to se umešala i Iva, a pošto je Stefan Karić postali smo bliski, a Iva mi je zapretila da prestanem da se muvam s njim. I njemu je rekla da prestane da flertuje sa mnom", ispričala je Maijana.

foto: Sonja Spasić

"A ona je to radila isto kada sam ja bila sa Radetom u vezi, grlila se s njim, spavala sa njim. Čak je jednom prilikom mi Rade rekao da je bio sa jednom zadrugarkom, a znam da ih je Mića upoznao pre Zadruge, pa moguće je da je bio sa Ivom pre Zadruge. To mislim, ne znam. A ona meni je zamerila Stefana Karića, a ja sam se samo smejala to što mi je dobacivao. Na kraju je proradila ta njena ženska sujeta, počela je da izmišlja da sam prozivala Milicu i Željka, napakovala mi disfalikaciju, a zapravo je ona pričala te stvari.

"Dok smo bili u hotelu, pitala me neke stvare o produkciji. Ispod jorgana smo bile, skinula je bubice, nije htela da se sve čuje,. pirala me je da li je sve namesteno ili nije. Pitala me je nešto za velikog šefa i kako je to sitina o njemu, da ona misli da je favorit zbog karića, a za Novu godinu, njena mama, rekla je da prekine da pije alkohol i da prestane da uzima piće od Miće, da joj se nešto sipa u priće. I onda je rekla da sam ja njoj to rekla i namestila mi diskvalifikaciju", obrazložila je svoju stranu priče.

foto: Printscreen

"Ona nikada nije bila zaljubljena u Stefana Karića, i njoj se sviđa drugi zadrugar, Stefan je zanima zbog priče, nikada ga nije volela, a njoj se sviđa Filip Đukić

"Moja mama je uplašena jer je dobila pretnje od Ivinih fanova. Meni prete da će me silovati. ne smijem da izađem iz kuće,. Moj tata je zbog takve situacije završio u zatvoru, brat mi se razveo", rasplakala se Marijana na kraju.

foto: Printscreen

Kurir.rsAAlo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track