POSLE SKORO PUNIH GODINU DANA OD STRAVIČNE NESREĆE! Evo gde smo upecali hrabru Deu sa majkom i bakom! (KURIR PAPARACO)
Foto: Kurir

ne skida osmeh sa lica

POSLE SKORO PUNIH GODINU DANA OD STRAVIČNE NESREĆE! Evo gde smo upecali hrabru Deu sa majkom i bakom! (KURIR PAPARACO)

Stars -

Voditeljka uživala u restoranu jednog beogradskog hotela, a da je omiljena, uverili smo se kada joj je nekoliko ljudi prišlo da je pohvale i pruže joj podršku

Za nekoliko dana biće godišnjica nesreće u kojoj je Dea Đurđević teško povređena, kada joj je autobus otkinuo levu ruku. Od tada je provela mesece u bolnici tokom kojih je bezbroj puta operisana, ali se svaki put brzo vraćala voditeljskom poslu, kao da se ništa loše nije desilo.

Gledaoci su je zavoleli, ne samo zbog toga što je nesrećnim slučajem postala heroj već i zbog njenog prepoznatljivog, optimističnog osmeha koji nije izrežiran zbog kamera.

Naš paparaco sreo je Deu pre dva dana u centru Beogradu, u baru jednog poznatog hotela. Došla je na popodnevnu kafu s majkom i bakom, opet je bila nasmejana, pozitivna i privlačila je pažnju ostalih gostiju. Prilazili su joj nepoznati ljudi, pozdravljali je, pitali kako se oseća i da li se oporavila od povrede. Čak su joj i zaposleni u hotelu poželeli sve najbolje kada je pošla kući, rekavši da im je drago što su je videli.

Svima njima je uputila osmeh i ljubazno odgovorila, isto onako kako to radi kada na TV Pink vodi Jutarnji program.

Kurir/I. Ercegovčević/Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track