DEVIN JE IMAO DRUGO IME DO 6. GODINE! Javio se bivši muž Ilićeve ljubavnice i otkrio detalje koje NIKO dosad nije znao
Foto: Nemanja Pančić, Dado Đilas

Priznao ga kad je krenuo u školu

DEVIN JE IMAO DRUGO IME DO 6. GODINE! Javio se bivši muž Ilićeve ljubavnice i otkrio detalje koje NIKO dosad nije znao

Stars -

Saga oko priznavanja očinstva se nastavlja i čini se da joj se ne nazire kraj. Mirjana Antonović, nekadašnja ljubav Miroslava Ilića, godinama pokušava da dokaže da je folker otac njenog sina Devina.

Javnost ne zna da Mirjana ima još jedno dete, ćerku Dijanu, koju je dobila u braku sa Danijelom Antonovićem, a on je takođe priznao i Devina kao svog sina i dao mu prezime.

foto: Printscreen

Danijel se nakon višegodišnje sage oglasio pismom: "Moramo da razjasnimo da sam ja od Devinovog rođenja bio svestan da on nije moj biološki sin. Mirjana i ja smo prethodno godinama bili razdvojeni i nismo živeli zajedno, a bili smo u toku procedure razvoda. Nedugo posle Devinovog rođenja sam saznao da je njegov biološki otac Miroslav Ilić - piše Danijel i nastavlja:

foto: Printscreen, Zorana Jevtić

"Kad je Devin napunio šest godina i bio pred kretanje u školu, a Miroslav se nije javljao, Mirjana me je zamolila da Devinu dam prezime, da bude isto kao kod njegove sestre, tako da dete ima manje problema u školi. Ona je bila zadužena za sve finansijske obaveze oko Devina i njegovo izdržavanje. Pristao sam. Brzo je advokat predao papire i Kristijan je postao Devin u njegovoj šestoj godini. Od samog početka sam u toku sa svim oko njegove tužbe da ustanovi očinstvo. Podržavam ga u borbi i smatram d je veoma važna. Žao mi je što zbog zdravlja neću biti u mogućnosti da lično prisustvujem suđenju u Srbiji", napisao je Danijel Antonović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja