ERA OTKRIO KAKO SE BORA DRLJAČA STVARNO OSEĆA! Pre samo 2 MESECA operisao je tumor: Sad trombovi krenuli ka SRCU! DRAMA!
Foto: Sonja Spasić, Marina Lopičić

lekarima sve vreme na oku

ERA OTKRIO KAKO SE BORA DRLJAČA STVARNO OSEĆA! Pre samo 2 MESECA operisao je tumor: Sad trombovi krenuli ka SRCU! DRAMA!

Stars -

Bora Drljača zbog zdravstvenih problema ponovo je zaglavio u bolnici. Trenutno, pevač je smešten u Urgentni gde se i oporavlja, a nakon navoda da je u kritičnom stanju njegov prijatelj Era Ojdanić objasnio je o čemu se zaista radi.

On je tada naglasio da Bora nije životno ugrožen, ali da je svakako pod kontrolom lekara.

"On je na kardiovaskularnom odeljenju, na Urgentnom centru. Oporavlja se, pod kontrolom je, jer su krenuli neki trombovi prema srcu, pa je pod kontrolom lekara. Za sada nije u životnoj opasnosti", rekao je Era.

foto: Dragana Udovičić

Na pitanje da li se čuo sa Borom, odgovorio je:

"Samo porukama se dopisujemo, ali izbegavam i to, da ga uznemiravam. Što se tiče mobilnog telefona, ne može da ga koristi u bolnici."

Podsetimo, Bori Drljači je u novembru prošle godine dijagnostikovan tumor na debelom crevu i tada je hitno operisan, a kako prenose mediji nedavno je zbog ponovnih komplikacija ponovo morao u operacionu salu.

foto: Kurir TV

Kurir.rs, M.G/Telegraf/Foto: Sonja Spasić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja