PRSLUK BEND OKUPIO ESTRADU! Veliki povratak posle 10 GODINA: Napravili gala slavlje, a imali su i DOBAR POVOD za to!
Foto: ATA Images

veselo

PRSLUK BEND OKUPIO ESTRADU! Veliki povratak posle 10 GODINA: Napravili gala slavlje, a imali su i DOBAR POVOD za to!

Stars -

Braća Sandro i Nikica, inače lekari, snimili su album posle decenije pauze i napravili proslavu s prijateljima i kolegama s javne scene

Posle deset godina pauze, Prsluk bend konačno je snimio novi album. Braća Sandro i Nikica Marković napravili su gala slavlje i okupili brojne javne ličnosti, između ostalog Zoranu Pavić, Mirka Kodića, Mišu Vacića.

foto: ATA Images

Članovi najpopularnijeg benda s početka dvehiljaditih godina pauzu u muzičkoj karijeri su napravili zbog obrazovanja. Kako kažu, najvažnije im je bilo da završe specijalizaciju - Sandro je specijalista fizikalne medicine, dok je Nikica psihoterapeut.

foto: ATA Images

"Na pauzu su uticala profesionalna opredeljenja, medicina, profesionalna specijalizacija. Drago nam je što je Saša Popović imao njuha da izda nešto što se ne uklapa u 'Grand produkciju'. Presrećni smo što je tako velika kuća stala iza nas. Već nas zovu na svirke. Imamo klasičan repertoar, a sviramo obično po kongresima medicinskim, po proslavama firmi. Nismo klasični bend koji svira sve", kaže Sandro, a Nikica se nadovezao: "Ja radim u Nišu, bavim se psihoanalitičkom psihoterapijom, a Sandro predaje u srednjoj školi. Ništa se neće promeniti. Ovo je neka vrsta našeg ventiliranja", kaže on.

Brojne kolege došle su da podrže novi projekat svojih kolega, koji su ovom prilikom ujedno proslavili i 25 godina na sceni. Među prvima je u restoran u Beogradu došao Mica Vacić, ali i Mirko Kodić, Goran Šljivić, Zorana Pavić, Nela Bijanić, Olja Karleuša... Svi su uživali u dobrom provodu, posebno kada su se braća latila mikrofona i nazdravljala s gostima.

foto: ATA Images

Kurir/Jelena Stuparušić/Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track