RIALDA, ODAKLE TI PARE? Pevačica na meti zbog OVOG AKSESOARA, a tek da čujete kako im je ODBRUSILA! Nije joj bilo TEŠKO!
Foto: Instagram screenshot

podigla se ogromna prašina

RIALDA, ODAKLE TI PARE? Pevačica na meti zbog OVOG AKSESOARA, a tek da čujete kako im je ODBRUSILA! Nije joj bilo TEŠKO!

Stars -

Rialda Karahasanović našla se na meti kritika zbog skupocenog aksesoara sa kojim se u ruci fotografisala za Instagram. U pitanju je tašna poznate modne kuće, za koju su se pojedini pitali odakle joj novac kad je "propala pevaljka".

Na iznenađenje mnogih, odgovor je brzo stigao! Pevačici nije bio problem da pokaže zube i zaustavi zle jezike. Navodno, ona je poručila da voli da uživa u plodovima svog rada, te da izvesnu osobu bespotrebno muči pitanje koje je postavljeno.

"Odakle pare za Šanel kada je propala pevaljka? Pitanja koja me muče", glasi komentar koji je napravio buru na pomenutoj društvenoj mreži.

foto: Instagram screenshot

"Pored ove Šanel torbe nosim i kinesku hranu da ručam, a odakle pare za to? Pa, ja volim da radim i da uživam u plodovima svog rada. A što se tiče osobe koju muče ova pitanja, mislim da je bespotrebno muče jer uopšte nemaš ništa od toga da li mi je neko ili sam sama sebi kupila Šanel, kao i od toga da li sam propala ili nisam. Hvala Bogu pa se ima za Šanel", poručila je, navodi se, ona.

Trenutno, uz sporni komentar na pevačicinom profilu stoji jedan kratak, ali moćan odgovor:

"Kakve su ti misli,takav ti je zivot."

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track