Najnovije vesti

IMALA SAM SVE MOGUĆE PROBLEME: Ana Bekuta kuburila sa zdravljem, smršala, a evo šta kaže o MRKI!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

IMALA SAM SVE MOGUĆE PROBLEME: Ana Bekuta kuburila sa zdravljem, smršala, a evo šta kaže o MRKI!

Stars

Ana Bekuta otvorila je dušu i priznala zbog čega je morala da smrša, kao i zbog čega joj je partner Milutin Mrkonjić Mrka veliki oslonac u životu.

Pevačica je istakla da je imala zdravstvene poteškoće.

"Imala sam metaboličke probleme svih mogućih vrsta. Možda sam bila i životno ugrožena, a da toga nisam bila ni svesna. To je bio snažan motiv da otpočnem nov način ishrane. Imam dosta energije i svoj napredak ocenjujem isključivo po tom osećaju. Kilograme ne merim, jer brojke su relativna stvar", rekla je Ana.

foto: Damir Dervišagić

Ana Bekuta dotakla se ovom prilikom i teme njenog ljubavnog života, a samim tim govorila je i o svom dugogodišnjem partneru Milutinu Mrkonjiću.

"Milutin i ja smo već skoro osam godina zajedno i on je veoma važan činilac u mom razvoju kao žene. Pun je iskustva koje sa mnom nesebično deli, pruža mi savete i imamo divnu komunikaciju jer se odlično razumemo. Pored čitave gungule koja nas prati, interesovanja medija za našu vezu, uspevamo da jedno drugom budemo dovoljni i da u svom domu uživamo tiho, mirno, sasvim uobičajeno. Milutin ne voli kada ga nazovu političarem. On je inženjer, a u politiku je ušao sa 65 godina. Kada se ljudi sretnu, kada se prepoznaju, jedni drugima čuvaju leđa", izjavila je pevačica.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/K.Đ/Story, Foto: 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...