Najnovije vesti

A PREDVIĐALI IM BRAK! Strugar Tamaru VARAO sa Milicom 2 meseca?! Evo šta je pevačica prvo uradila kad je UŠLA U STAN
Foto: Nemanja Nikolić, Marina Lopičić, Printscreen/ Instagram

bio u paralelnoj vezi!

A PREDVIĐALI IM BRAK! Strugar Tamaru VARAO sa Milicom 2 meseca?! Evo šta je pevačica prvo uradila kad je UŠLA U STAN

Stars
09:56h

Milica Todorović navodno je glavni razlog kraha veze Petra Strugara i njegove devojke Tamare Gavrilović

Petar Strugar čak dva meseca je bio neveran bivšoj izabranici, dizajnerki enterijera i plesačici Tamari, sa kojom je bio godinu i po dana u ljubavi.

"Petar i Tamara su se jako voleli, toliko je ta ljubav bila jaka da je čak i javno pokazao. Upoznali su se u konjičkom klubu, a upravo ljubav prema konjima ih je spojila. Čak su i jahali zajedno i svi su mislili da će se venčati, ali se pojavila Milica", govori dobro obavešten izvor i otkriva kako je Petar prevario Tamaru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Тамара Гавриловић (@gavrilovic_tamara_) on

"Petar je nakon upoznavanja počeo da se dopisuje sa Milicom, a za to, naravno, nije znala Tamara. Nedugo zatim su se i videli na večeri, na kojoj je romansa i počela. Kako je vreme prolazilo, Milica je insistirala da prekine vezu u kojoj se nalazi, ali Petar nije mogao. Bilo mu je žao Tamare, sa kojom je samo dva meseca pre toga otpočeo zajednički život. Međutim, sve češća odsutnost od kuće, ali i sakrivanje telefona, naterali su Tamaru na sumnju, koja se i ispostavila kao opravdana. Tamari je drugarica rekla kako je čula da se Milica hvali da je sa Petrom otpočela romansu, u šta se nedugo nakon toga i sama uverila", završava priču.

foto: Printscreen/Premijera

Bivša Strugarova je navodno u njegovom telefonu videla poruke i fotografije od Milice, što ju je šokiralo. Odmah nakon saznanja se spakovala i iselila iz stana prekinuvši sa Petrom svaki kontakt.

S obzirom na to da je Tamara dizajner enterijera, mnoge stvari u Petrovom domu odabrala je upravo ona, što je, Milici počelo da smeta, te mu je nedavno tražila da izbaci sve stvari koje imaju veze sa njegovom bivšom.

U prilog našim saznanjima ide to što su na društvenoj mreži Instagram još uvek vidljivi komentari u vidu srca koje je Strugar ostavljao bivšoj dragoj, kao i fotografije na kojima Tamara jaše konja u konjičkom klubu, a koje je Petar takođe komentarisao. Sumnje da posle svega nisu ostali u korektnim odnosima potkrepljuje činjenica da su se otpratili sa ove društvene mreže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐎🌍

A post shared by Тамара Гавриловић (@gavrilovic_tamara_) on

Miličin PR nije odgovarao na pitanja o ovoj teme. Petar Strugar je takođe eskivirao pozive i poruke.

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/S.telegraf

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...