SENZACIONALNE LAST MINUTE PONUDE ZA EGZOTIČNE DESTINACIJE
Foto: Promo

SENZACIONALNE LAST MINUTE PONUDE ZA EGZOTIČNE DESTINACIJE

Stars -

Ukoliko želite da otputujete, a ne znate gde, „Travelland“ Vam nudi brojne mogućnosti po najboljim cenama, a Vaše je samo da izaberete destinaciju i uživate!

Tropski dragulj Indonezije, Bali, inspirativno je ostrvo koje ima mnogo toga da ponudi. Prelepe peščane plaže, brojni koralni sprudovi, visoki talasi, bujna vegetacija, beskrajna pirinčana polja i drevni hramovi ono su što Bali čini jedinstvenim i nezaboravnim. Tradicija i duhovnost gostoljubivih i nasmejanih meštana dodatno će upotpuniti ovu jedinstvenu sliku i učiniti svačiji odmor savršenim. Iskoristite popust od 200€ po rezervaciji za uplate u celosti do 31.1.

foto: Promo

Najveće karipsko ostrvo, Kuba, smeštena je tamo gde se sreću Karipsko more, Atlantski okean i Meksički zaliv. Na Kubi ćete upoznati neki drugi svet, mesto gde vreme kao da je stalo, osetićete autentični šarm davno prošlog vremena, obeleženog čuvenom revolucijom. Iskusite zemlju slobode, jedinstvenu celinu spektakularnu u svojoj različitosti po ceni već od 1550€ za polazak 12.2!

Doha, prestonica Katara, pravi je biser Bliskog Istoka. Teško je poverovati da je ovaj, jedan od najbrže rastućih gradova na svetu, nekada bio samo siromašno ribarsko seoce. Posetioce očarava nepreglednim pustinjskim predelima ukombinovanim sa futurističkim elementima, neverovatnom arhitekturom, ali i prozirno čistim i toplim morem. U Dohi u februaru možete uživati po ceni već od 529€! Ne propustite aktuelan popust od 100€ za uplate u celosti do 31.01.2020!

foto: Promo

Na obali Persijskog zaliva, tamo gde se susreću Evropa, Azija i Afrika, smešten je Dubai. Ova blistava metropola fascinira uzbudljivim spojem tradicije i modernog i mešavinom različitih kultura. Osetite orijentalnu gostoprimljivost, uživajte u obilasku modernih tržnih centara, najneobičnijih parkova, magičnih fontana, ali i dugih peščanih plaža. Dubai možete posetiti u feruaru po ceni već od 539€, a tu je i popust od 100€ za uplate u celosti do 31.01.2020!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track