RADANOVIĆEVA MAJKA MOLI SINA: Slobo, oženi se Jelenom, dobra je devojka!
Foto: Damir Dervišagić, Screenshot

Stars Priča nedelje

RADANOVIĆEVA MAJKA MOLI SINA: Slobo, oženi se Jelenom, dobra je devojka!

Stars -

Majka Slobe Radanovića, Draginja Radanović, toliko je fascinirana novom snajom Jelenom Đuričanin da se u to uveri svako ko makar i prođe pored njih kad su zajedno. Njih troje sreli smo prošle nedelje u Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica, gde je pevač odveo majku na kontrolu pošto je operisala kuk.

Otkako je našao novu devojku, lepu Jelenu, mediji non-stop bruje o pevačevoj vezi, a čak se pokrenula priča i da su se verili. Sloba ne želi da svoju partnerku izlaže javnosti i, baš kao i porodicu, trudi se da je zaštiti od znatiželjnih pogleda. Nije ni slutio da se upravo tog dana na Banjici našla i novinarka Kurira i zatekla mladi par u veoma prisnom odnosu. Jelena i Sloba sve vreme su bili zagrljeni, a kad su Draginju ispratili u ordinaciju, bili su još prisniji, nasmejani i ljubili su se, ali suptilno.

foto: Damir Dervišagić

Kad je Slobina mama završila pregled, Jelena je odmah prišla i zabrinuto počela da čita rezultate i savete ortopeda, pa joj je poručila da će joj lično pomagati oko vežbi kad njen sin ne bude mogao. Potom je nežno zagrlila Draginju, tako da Sloba nije mogao da priđe majci.

U međuvremenu, ostali pacijenti u čekaonici prepoznali su Radanovića pa su tražili da se slikaju s njim. Videvši da mu je mama u dobrim rukama s njegovom dragom, pevač je pristao da ispuni želju svojim fanovima. Kad je završio, Draginja, koja se konačno oraspoložila, prokomentarisala je da joj Sloba i ne treba, jer je našla sebi ćerku. Radanović se na to nasmejao, konačno mu je drago što se žena koju voli slaže s njegovom porodicom, pa im je prišao i zagrlio ih obe. Tada je Draginja rekla da treba da se oženi Jelenom odmah, da se tako dobra devojka ne bi udaljila, što zbog stresa koji izazivaju mediji, što zbog devojaka koje jure Slobu i zaljubljene su u njega.

Kurir.rs/ J.Stuparušić Foto: Damir Dervišagić, Screenshot

foto: AMG

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track