LUKS KRPICE I ŠAMPANJCI VAS NE ČINE BOLJIM, TO JE NEUKUS! Anastasija se opet oglasila zbog novca pa spomenula ODRASTANJE
Foto: Sonja Spasić

LUKS KRPICE I ŠAMPANJCI VAS NE ČINE BOLJIM, TO JE NEUKUS! Anastasija se opet oglasila zbog novca pa spomenula ODRASTANJE

Stars -

Anastasija Ražnatović pre nekoliko dana podigla je pravu buru na društvenim mrežama podelivši objavu koja se tiče materijalnih stvari, a sada je usledilo i objašnjenje mlade pevačice.

Anastasija je, naime, citirala jednog od korisnika društvenih mreža i podelila njegov status sledeće sadržine:

- Jeste li znali da kada slikate stvari koje kupujete, ili kada se vozite avionom pa slikate milion storija iz aviona, pa snimate boce kad izađete, to nije dokaz da vi imate para, nego samo da niste navikli na te stvari i to se onda zove kompleks.Međutim, bilo je onih koji ove reči nisu shvatili na pravi način, pa je Anastasija imala potrebu da se ponovo oglasi i napiše zbog čega je podelila pomenuti citat.

foto: Pritnscreen

- Niste nažalost shvatili poentu onoga što je osoba iza tog tvita želela da kaže, a ja da prenesem. Poenta je bila da se da do znanja ljudima koji smatraju da je Instagram život i koji koriste Instagram u svrhu toga da se hvale svojim preskupim satovima, šampanjcima u gradu, luksuznim krpicama itd, da ih to ne čini boljim i vrednijim od drugih, niti ih, kao što smatraju što više novca čini bogatijim. Ovo nema veze sa mojim odrastanjem, niti prozivanjem ljudi koji nisu sebi pomenute stvari mogli da priušte tokom života - napisala je između ostalog Anastasija.

- Naprotiv, baš zbog tih istih ljudi, promovisanje svega toga je pre svega neukusno i lažno u većini slučajeva. Žao mi je štosu pojedini ovaj "repost" shvatili na pogrešan način, ali nadam se da je sada poenta svima jasna - završila je mlada pevačica.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs

POGLEDAJE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja