SRUŠILA SNOVE JAČEM POLU: Sara Jovanović počela da živi sa DEČKOM, evo šta kažu njeni RODITELJI!
Foto: Printscreen/Instagram

SPREMA SE ZA BRAK

SRUŠILA SNOVE JAČEM POLU: Sara Jovanović počela da živi sa DEČKOM, evo šta kažu njeni RODITELJI!

Stars -

Sara Jovanović živi sa dečkom Milkom Babićem u iznajmljenom stanu, a kako kaže izvor, to će im biti test za naredni korak.

Pevačica jedobila i podršku svojih roditelja, koji su uvek bili uz nju.

"Zbog prirode posla kako Sarinog tako i Milkovog često su razdvojeni, pa zajednički život će im dobro doći da svaki slobodan trenutak posvete jedno drugom, ali i da vide da li su spremni za korak više - brak. Oni su se baš našli. Milko razume Sarin posao, jer je i sam indirektno u njemu, pa joj daje savete kada je u pitanju muzika. Osim toga, Milko je neko ko se bavi sportom, redovno je na svim maratonima, pa ne može da zamisli dan bez trčanja. I Sara je veliki ljubitelj sporta, pa su se našli. A dodatno ih je spojila jedna kampanja za sportski brend. Tu je ljubav planula i sada su toliko vezani, da ako nisu zajedno, jedno drugom i šalju svoje snimke video preko popularnih mobilnih aplikacija", kaže izvor.

foto: Printscreen/Instagram

Sara je u poslednje vreme jedna od traženijih pevačica, često putuje, ali Milko nikada nije pravio ljubomorne scene, što pevačici daje poverenje da je našla osobu za ceo život.

"Sara mnogo radi na svom muzičkom performansu. Često se na nekom događaju pojavi u vrlo seksepilnom izdanju, ali to Milku nikada nije predstavljao problem. Siguran je u njihovu ljubav i u Saru ima mnogo poverenja. Ista je situacija i kod nje", naglašava naš izvor.

Inače, Sara je prvi put predstavila dečka na Paradi ponosa koja je bila održana u oktobru prošle godine, a kako je rekla, ponela ju je energija.

foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track