MARKO MILJKOVIĆ OPET IDE U ZADRUGU? Već je spakovao kofere: Kako li će tek Gagi ovo da PODNESE?
Foto: Sonja Spasić

šok

MARKO MILJKOVIĆ OPET IDE U ZADRUGU? Već je spakovao kofere: Kako li će tek Gagi ovo da PODNESE?

Stars -

Marko Miljković navodno će se još večeras useliti u Belu kuću "Zadruge". Naime, ono što je presudilo bio je ogroman honorar koji mu je ponuđen, a on nije mogao da ga odbije.

"Gledao sam da se sklonim vezano za 'Zadrugu' i govorio sam da hoću da život usmerim u drugom smeru, a da to ne bude rijaliti, ali dobio sam jako dobru ponudu i mislim da je ovo dobar trenutak za mene i moj biznis koji mogu dobro da izreklamiram u rijalitiju. Izguraću ovih pet meseci, napraviću bum što se tiče mog posla i mog finansijskog stanja koje će biti fantastično kada budem izašao iz rijalitija. Razmislio sam i rešio da ponovo uđem. Ja sam nekoliko puta odbijao da uđem u 'Zadrugu', u decembru nisam bio spreman, niti sam želeo, a sada mi se ova prilika ukazala i učinila interesantnom i mislim da će to biti dobro ovaj put", ispričao je ovim povodom Marko, dok se još pakovao za put u Šimanovce.

"Nisam uzbuđen, osećam se lagano. Verovatno ću biti uzbuđen kada budem ušao unutra, kada se budem osvestio da sam ponovo u igri zvanoj rijaliti", zaključio je on, dok se na društvenim mrežama aktivno polemiše o tome kako li će otac njegove bivše, Gagi Đogani, reagovati kada ga bude video na vratima rijaliti kuće.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track