DA VIDIM LUNU, DOŽIVEO BIH ŠOK: Miljković je ovako govorio pred ulazak u ZADRUGU, a CILJ u rijalitiju mu je samo JEDAN
Foto: ATA Images

ODLUČIO SVOJE

DA VIDIM LUNU, DOŽIVEO BIH ŠOK: Miljković je ovako govorio pred ulazak u ZADRUGU, a CILJ u rijalitiju mu je samo JEDAN

Stars -

Marko Miljković ponovo je učesnik rijalitija, a pre nego što je ušao u "Zadrugu" progovorio je o svemu.

Lunin bivši dečko kaže da je ostao u dobrim odnosima sa pojedinim zadrugarima.

foto: Printscreen Pink

"U dobrim odnosima sam sa Gagijem, sa Filipom, Milan Petković, sa njim sam, da kažem, okej. David i Ana, sa njima sam u dobrim odnosima. Mina manje-više, Janjuš, sa njim sam imao korektan odnos, generalno smo se rastali u miru još u prvoj Zadruzi", rekao je Marko i dodao da sa Matorom, Miljanom, Mićom nije složan, ali i da je sa Zoricom Marković sklopio "prećutno izvinjenje".

"Ko još tu ima? Maja, Dragana, sa njima uopšte nisam u dobrim odnosima i tako. Biće tu svega interesantnog, zanimljivog", istakao je on.

Marko kaže da u rijalitiju nema taktiku.

"Nema šta, ja sam ja. Generalno nešto se ne spremam specijalno. Ljudi znaju da sam ja spontan lik, tako da sve zavisi kako se budem uklopio i kako bude tekla cela priča. Trudiću se da ja budem ja maksimalno koliko mogu, da pokažem sebe, da pokažem kakav sam, kao što sam to radio i u prethodne dve sezone. Naravno, da pokažem svoje kvalitete, svima nam je u interesu da pokažemo više kvalitete nego mane", kazao je Miljković, koji se ne kaje zbog svog ponašanja u drugoj "Zadruzi", osim zbog nekih situacija sa Lunom.

foto: Damir Dervišagić

"Luna i ja smo u korektnim odnosima, u kontaktu jesmo, ne sad nešto specijalno, ali gledamo da imamo taj neki normalan odnos. Ne sad da se dopisujemo ne znam koliko, ali generalno, tu smo kad god nekom nešto treba. Tu smo, gledamo da ne spotičemo jedno drugo u celoj priči, da izgladimo maksimalno odnos, da bude potpuno normalno nešto između nas, da se ne svađamo", rekao je Marko Miljković i otkrio da li je spreman za novu ljubav:

"Ni ja nisam spreman, to mogu da kažem. Ali opušteno, videćemo šta će biti", izjavio je i priznao da bi doživeo šok kada bi Luna ušla u rijaliti:

"Šta bi bilo kad bi bilo. Ne znam, pitanje je. Ne znam, to ne mogu da kažem. Verovatno bi mi bilo "vau", šok bih doživeo, a sad kakav šok, to je sad pitanje."

"Imam ja ciljeve generalno vezane za svoj život. Ali kao što sam više puta rekao, ja generalno ne planiram da se zadržavam u javnom poslu. Moj cilj je novac i ulazim isključivo zbog novca. Ponuđeno mi je nešto meni zanimljivo, što je deo ugovora i ne mogu da otkrivam", zaključio je Marko.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja