ODLIČAN IZBOR HOTELA NA KASSANDRI I FIRST MINUTE PONUDE U TRAVELLAND-U !
Foto: Promo

ODLIČAN IZBOR HOTELA NA KASSANDRI I FIRST MINUTE PONUDE U TRAVELLAND-U !

Stars -

U potrazi ste za kvalitetnim smeštajem u Grčkoj? Pored komfora i kvalitetne usluge želite i razne sadržaje i uzbudljive aktivnosti kojima ćete upotpuniti letovanje? Na pravom ste mestu jer turistička agencija "Travelland" već više od dve decenije uspešno organizuje savršena letovanja po povoljnim cenama!

Kolevka evropske civilizacije i kulture, živopisna i uzbudljiva svake godine rado širi ruke velikom broju posetilaca. Raznovrsnost nestvarnih prirodnih predela, bogato kulturno nasleđe od izuzetnog značaja, mesta koja se odlikuju prepoznatljivim šarmom i veoma prijatna mediteranska klima su ono što letovanje u Grčkoj čini nezaboravnim. Raznovrsni sadržaji prilagođeni su gostima svih uzrasta, a udobni i lepo uređeni smeštajni kapaciteti omogućavaju opušten i bezbrižan odmor.

foto: Promo

Novi hotelski kompleks, Portes Lithos Luxury Resort 5*, smešten je nadomak centra mesta Nea Potidea, na sopstvenoj peščanoj plaži. Poseduje glavni bar, bar na bazenu, kao i bar – restoran na plaži, restoran, 4 bazena, spa centar, teretanu, aerobik i jogu. Za zabavu najmlađih gostiju tu su igralište i mini-klub. Uz ove i druge sadržaje, kao i dnevni animacijski program, zabava u Portes Lithos Luxury Resort – u je zagarantovana! Sve sobe su moderno opremljene i poseduju terasu ili balkon. U ovom luksuznom hotelu možete uživati uz popust do 47%!

Portes Beach Hotel 4* okružen je zelenilom i smešten na samoj plaži, u blizini slikovitog mesta Nea Potidea. Gostima hotela su na raspolaganju TV sala, barovi, wi-fi u javnim delovima hotela, parking, parking, kiosk. U restoranu hotela služe se internacionalna jela, kao i tradicionalna grčka kuhinja. Za rekreaciju gostiju tu su: bazen, dečje igralište, bilijar, sportovi na vodi i još mnogo toga. Za ovaj hotel aktuelan je popust do 41%, pa 7 noći za dvoje odraslih i dete do 14 godina možete platiti 540€!

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track