GAGI ŠOKIRAN ŠTO JE ANABELA PUSTILA ĆERKU (14) NA MORE SA DEČKOM: Kad je to čuo, obratio se NJOJ! Reagovao i njegov DRUG
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

PORODIČNA DRAMA

GAGI ŠOKIRAN ŠTO JE ANABELA PUSTILA ĆERKU (14) NA MORE SA DEČKOM: Kad je to čuo, obratio se NJOJ! Reagovao i njegov DRUG

Stars -

Anabela Atijas pustila je ćerku Ninu (14) da otputuje sa dečkom na Tenerife, a sada je navodno i do Gagija Đoganija stigla vest o tome.

"Gagi i Nina su veoma vezani, prethodne dve godine su živeli zajedno jer Anabela nije bila stabilna zbog svih stvari koje su se dešavele Luni Đogani. Ipak, niko nije očekivao da sada dete od 14 godina pusti na Tenerife, i to sa dečkom. Užas", ispričao je Gagijev prijatelj za "Svet".

Gagiju navodno danima nije bilo dobro, a sa Erminom Pašović o tome je pričao u rijalitiju, na šta mu je ona odgovorila da Anabela to nije smela da uradi.

foto: Printscreen

"Ne želim od toga sada da pravim neku priču. Ja sam upućena u to gde sam pustila dete, ona je u sigurnoj porodici i tamo je sa svojim dečkom. Njegova tetka je sa njima. Njih dvoje su u vezi godinu dana i ja imam puno poverenja u svoje dete, koje je zrelo. Ne vidim tu ništa sporno", izjavila je ovim povodom nedavno pevačica za "Srbiju Danas".

Podsetimo, ovim povodom se oglasila i Natalija Trik FX, a njene reči se verovatno neće dopasti. Ona je čak pomenula i Lunu Đogani.

foto: Printscreen/Premijera

"Ne čudi me ovaj Anabelin potez jer Nina je sportista i ima drugačije viđenje stvari. Nina i Luna su dva različita sveta. Nina ne pije, ne puši, ne izlazi, za razliku od Lune, koja je u tim godinama radila šta je htela", izjavila je pevačica i dodala da je drugačiji tip majke.

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/K.Đ/Svet, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track