HIT PAPARACO: Suzana bez šminke, Saša Popović vuče kofere
Foto: ATA Images

GUŽVA NA AERODROMU „NIKOLA TESLA“

HIT PAPARACO: Suzana bez šminke, Saša Popović vuče kofere

Stars -

Veseli: Bračni par Popović-Jovanović proteklog vikenda se vratio sa dvonedeljnog odmora na Maldivima, a pošto nisu očekivali predstavnike medija, pevačica je bila u opuštenom izdanju

Aerodrom „Nikola Tesla“ proteklog vikenda je bio glavno mesto okupljanja naše estrade.

Mnogi pevači su odlazili iz zemlje i vraćali se sa nastupa, ali i godišnjih odmora, a paparacu Kurira je za objektiv zapao, ni manje ni više, nego Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović. Bračni par je u nedelju doputovao sa Maldiva, ali predstavnike medija, po svemu sudeći, nisu očekivali. Pevačica, koja je uvek tip-top sređena od glave do pete, ovoga puta je bila u opuštenom izdanju i bez trunke šminke.

Ali odmor na egzotičnoj destinaciji, o kome je Kurir prvi pisao, supružnicima je očito prijao, pa osmehe nisu skidali s lica, iako je bio cik zore. Kao sav normalan svet, njih dvoje su vukli kofere, a na pitanje kako su se proveli na odmoru, kao iz topa su prokomentarisali.

- Fenomenalno. Ništa lepše kada se odmoriš kao čovek - rekla je Jovanovićeva, dok je Saša jurio da spakuje stvari u automobil.

Nakon što su malo proćaskali s nama, Popovići su produžili do toplog doma na Bežanijskoj kosi, gde su ih čekali naslednici.

1 / 5 Foto: ATA Images

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Kurir.rs / Ljiljana Stanišić / Foto:ATA Images)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track