JOVANA JOKSIMOVIĆ PRE ŽELJKA BILA SA OVIM POZNATIM MUŠKARCEM: Verila se pa sve OKONČALA posle 15 dana! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

neverovatno

JOVANA JOKSIMOVIĆ PRE ŽELJKA BILA SA OVIM POZNATIM MUŠKARCEM: Verila se pa sve OKONČALA posle 15 dana! (FOTO)

Stars -

Jovana Joksimović do 2008. godine bila je u ljubavi sa Aleksandrom Zeremskim, nekadašnjim direktorom BK televizije koji je od nje stariji 12 godina. Ostavila ga je kada je upoznala Željka Joksimovića.

Prelepa voditeljka Jovana Joksimović u najvećoj žiži javnosti bila je 2008. godine kada su mediji počeli da spekulišu da li je voditeljka započela vezu sa Željkom Joksimovićem ili ne.

Čitava situacija bila je dodatno intrigantna iz razloga što je Jovana tada bila u peogodišnjoj vezi sa tada već bivšim direktorom BK televizije.

foto: Damir Dervišagić

Nakon nekoliko meseci tišine Jovana i Željko priznali su svoju ljubav, a iako je tada rekla kako u Željka nije bila zaljubljena u vreme kada je stavila tačku na vezu sa Aleksandrom, Jovana je sada otkrila istinu o svojim osećanjima u tom periodu. Kako je istakla u jednom intervjuu, smatra da je bilo iskreno sa njene strane što je krenula za svojim osećanjima, i da je želela da živi svoju ljubav sa Željkom.

foto: Dragana Udovičić

Inače, Aleksandar je od Jovane stariji 12 godina, pet godina bili su zajedno, a 15 dana pre okončanja veze Zeremski ju je verio.

Navodno je ona njega ostavila zbog Željka, kako se spekulisalo, a Aleksandra Radović je potom započela vezu s njim.

foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir.rs / Telegraf, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track