Najnovije vesti

RAT NA ETRADI! Stoja besna na Anu Bekutu: Mrtva je za mene! Sve zbog JEDNE REČENICE!
Foto: Damir Dervišagić, Tamara Trajković

primirje ni na vidiku

RAT NA ETRADI! Stoja besna na Anu Bekutu: Mrtva je za mene! Sve zbog JEDNE REČENICE!

Stars

Stoja Novaković ne može očima da gleda svoju koleginicu Anu Bekutu, a kad su se nedavno srele na aerodromu, nisu se ni pogledale, a kamoli javile jedna drugoj.

Naime, njih dve su zaratile pre skoro tri godine kada je Ana kandidatima u "Zvezdama Granda" rekla da joj se smučila Stojina pesma "Bela Ciganka".

Naravno, to je čula i Stoja i tada je izjavila da je Ana ne zanima, niti bilo šta što ona kaže.

foto: Damir Dervišagić

"Iskreno, ne bih uopšte komentarisala tu gospođu. Ne poznajem je, ne znam ko je ta žena. Imam neki svoj pravac i ona me ne zanima. Ne bih joj se javila ako bih je srela, ona je mrtva za mene. Samim tim ne želim da pričam o dotičnoj gospođi, za koju ne znam ni da li bih je prepoznala na ulici. Ja sam jedna totalno normalna i prirodna osoba. Ponekad se pitam i da li uopšte pripadam tom svetu. Imam izgrađen život. Kada nemam nastupe, volim da sam kod kuće, posvećena kućnim poslovima, gledanju filmova, sedeljci sa dugogodišnjim prijateljima. Tada zaista nemam vremena za sređivanje i opuštena sam. Ne viđam se s kolegama i ne pričam im svoje privatne stvari. Dovoljno je što se sretnemo na snimanju, malo proćaskamo i to je to", rekla je Stoja.

Podsećamo da su se Ana i Stoja srele nedavno na aerodromu i da je Novakovićeva prošla kao furija pored Bekute, pa je umalo nije zakačila i odgurnula, što dokazuje da se njih dve još nisu izmirile.

foto: Printscreen/Premijera

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: 

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Tamara Trajković/Damir Dervišagić 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...