Najnovije vesti

HOĆU DA USVOJIM DETE: Lazar Jeremić otkrio svoje PLANOVE! Evo kako je ŠTEDEO za stan i da li će opet u RIJALITI!
Foto: Ana Paunković

ISKREN

HOĆU DA USVOJIM DETE: Lazar Jeremić otkrio svoje PLANOVE! Evo kako je ŠTEDEO za stan i da li će opet u RIJALITI!

Stars

Lazar Jeremić štedeo je godinama za stan koji je kupio u Beogradu, a sada je otkrio od ćega je zarađivao.

"Igrao sam fudbal 17 godina, bila je tu i "Zadruga", pa sam nešto i uštedeo i kupio stan. Naravno u svemu tome su mi roditelji pomogli da budem svoj čovek", rekao je on.

U spavaćoj sobi veliki bračni krevet u kojem trenutno spava sam.

foto: Printscreen

"Bilo je devojaka, a na kraju ostah sam, ali nije do mene. Neko sam ko ne izlazi, ne konzumira alkohol i ostale opijate. Sportski sam tip i želim da se što pre vratim fudubalu, jer sam imao povredu. Želim da nađem devojku koja će prihvatiti sve moje obaveze. Današnja generacija voli da izlazi i ima drugačiji stil života, a to nije profil devojke koje ću naći u klubu", smatra rijaliti zavodnik, kome je omiljeno mesto kuhinja.

I dok priča o toplom porodičnom domu, fudbaler sa setom govori kako je želeo da se ostvari kao otac, ali mu to do sada nije pošlo za rukom:

"Najveća želja mi je bila da se ostvarim kao roditelj. Ali ako ne uspem, planiram da usvojim dete. Bio sam sa devojkom iz Afrike dve godine u vezi, ali se moja želja tada nije ostvarila da budemo roditelji, iako sam to želeo više od svega."

foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/TV Pink

Lazar je dodao da zna mnogo detalja o ljudima koji su sada u "Zadruzi", a nije želeo da otkriva da li će ponovo biti deo rijalitija.

"Znam mnoge tamo, ali ćutaću da ne bi dolazilo do nekih intrigantnih priča. Ako uđem, neću okretati leđa tim devojkama koje znam iz spoljnog sveta", zaključio je.

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Ana Paunković

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...